Huhtikuun kertaus

Kirjoittanut: Livegamers

07.05.2012

Livegamersin Kuukauden kertaus -uutisoinnissa kerrotaan edellisen kuukauden tapahtumat ja siirretään katse alkavaan kuukauteen.
Aprillia, syö silliä

Huhtikuu aloitettiin jo perinteeksi muodostuneella aprillipilalla, joka gallupin mukaan onnistui jymäyttämään noin 30 %:a jäsenistämme.

Arvosteltavaa riittää

Huhtikuussa Livegamers sai jälleen arvioitavakseen muhkean määrän pelejä:
Kaaos katujalkapallopeli Fifa Streetsin
Etini Capcomin tappelupeli Street Fighter X Tekkenin
DSlay suomalaisen pelikehittäjä Bugbearin Ridge Racer Unbounded -ajopelin, 3D-taistelupeli Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generationsin, Razer Naga Hex -pelihiiren ja Dirt Showdown -ennakkoversion
Bordeux toiminnantäyteisen Resident Evil: Operation Raccoon Cityn
Weezl golfpeli Tiger Woods PGA Tour 13:n ja Kinect Sports Season 2:n lisäsisällöt
Scorpion Zumba Fitness Rushin ja Ninja Gaiden 3 -pelin.

Myös Livegamers pääsi arvioitavaksi, sillä pyysimme jäseniltämme palautetta, jota saimmekin rutkasti. Kiitos kaikille antamistanne palautteista, tästä on erittäin hyvä jatkaa Livegamersin kehittämistä eteenpäin. Rakentavaa palautetta on aina mukava saada, ja toivottavasti palautekisa inspiroi teitä ottamaan jatkossakin meihin rohkeasti yhteyttä.

Myös kuluvan kuukauden aikana on luvassa paljon luettavaa, kuten esimerkiksi arviot Xbox Live Arcade -peleistä Bloodforge, Fable Heroes ja Minecraft, joista etenkin viimeiseksi mainittua onkin odotettu niin ylläpidossa kuin varmasti useiden jäseniemme keskuudessa kuin kesäaurinkoa nousevaa. Lisäksi saamme arvioitavaksemme kaksinkappalein MLG Pro Circuit -peliohjaimia, joista toinen on Xbox 360 -versio ja toinen soveltuu PS3:lle.

Uutistykit pommittavat

Livegamersin uutisoijat kirjoittivat huhtikuun aikana noin sata uutista, joista mainittakoon spekulointi tulevasta Call of Duty -pelistä, NHL 13 -kansikuvaäänestys, Halo 4 -moninpeli-info ja uutinen Trials Evolutionin huimasta suosiosta.

Livegamers päivitti VIP-klaanit

Uutisoimme huhtikuussa myös uusista VIP-klaaneista. Yhteensä seitsemän klaania menettivät statuksensa ja toiselle seitsemälle se myönnettiin. VIP-status myönnettiin seuraaville klaaneille:

– KOALITION FORCE
– S.F.G
– Lazy Piranhas
– Team Variation
– Double the Pain
– Finnish company
– EliteGamingTeam

Statuksen menettivät:

– Aliens & Predators
– Finsanity
– Team RtK
– The Finlanders Clan
– Brimstone Gaming
– FGB

Munien etsintää ja betatestailua

Huhtikuussa järjestettiin useita eri kilpailuja, kuten esimerkiksi suuren suosion saavuttaneet Pääsiäiskisa ja Ghost Recon -betakoodiarvonta. Kilpailuihin viehtyneitä jäseniämme ei unohdeta tässäkään kuussa, sillä kisailua eri peleistä on tulossa entiseen malliin.

Sponsoroituja turnauksia ja liigoja

Livegamersin turnaustahti ei hiljene edes kesäksi eikä myöskään sponsoreista ole pulaa. Tilanne turnausrintamalla onkin siis vallan muikea! Eilen päättyi Mad Catzin sponsoroima MW3-liiga, joka keräsi noin 200 osallistujaa. Lisäksi Livegamers, Electronic Arts, Microsoft, SM-liiga ja Linnanmäki järjestivät Virtuaalilätkän SM-kisat NHL 12 -pelissä, mahtavaa!

Tällä hetkellä käynnissä on turnauksia ja liigoja Fifa 12:sta, Fifa Streetsistä, Forza Motorsport 4:stä, Modern Warfare 2:sta ja NHL 12:sta.

Tulevia turnauksia ovat muun muassa RedLynxin sponsoroima Trials Evolution -turnaus ja Trials Evolution -rataeditorikisa sekä Logitechin sponsoroima Starcraft 2 PC-turnaus. Paljon muutakin on tiedossa, joten kannattaa seurata ahkerasti meidän tiedotteitamme sekä turnaus- ja liigasivuja!

Onnittelut huhtikuun turnaus- ja liigavoittajille

FIFA 12 ”Kulman pojat” -turnaus: Koppinen
Virtuaalilätkän Suomen Mestari: Hansulinho
NHL 12 -Shootout Challenge: I WILL3 I
Worms 1 vs. 1 -turnaus: Papa Fierce
Worms 2 vs. 2 -turnaus: Cropolite ja Palikka
Doritos Crash Course -turnaus: Chimairan
MW3 Mad Catz -liiga: Team rivality League -joukkue, jossa pelasivat HeRu, aeX IDizL, Eräkoira, Jateu, Jepa, Kimpsa ja Muhku

Katse kohti E3-messuja

Odotettu pelitapahtuma E3-messut kurkottaa jo nurkan takana. Onkin mielenkiintoista odotella millaisia paljastuksia tänä vuonna on luvassa.

Livegamers toivottaa sekä jäsenilleen että yhteistyökumppaneilleen aurinkoisia kevätpäiviä ja mukavia pelihetkiä!

»» Maaliskuun kertaus

»» Helmikuun kertaus

»» Tammikuun kertaus