Huhu: ReCore julkaistaan syyskuussa?

Kirjoittanut: Livegamers

13.06.2016

Microsoft julkisti viime vuoden E3-messuilla konsoliekslusiivin ReCoren, ja nyt huhujen mukaan julkaisupäivä olisi Euroopassa syyskuun 16. päivä. Huhujen takana on NeoGAF-käyttäjä Gwyn, joka jakoi muun muassa Dead Rising 4:stä kuvia. Myös ReCoresta käyttäjällä oli tarjota kuvia, jotka on katsottavissa täältä.
Pelin päähenkilön nimi on Jewel, ja pelin debyyttitrailerilla nähty kumppani on Mack, joka kuuluu ryhmään robotteja, jotka haluavat saada ihmiset takaisin planeetalle ja jotka toimivat ihmisten apuna. Jotta tilanne ei olisi liian helppo, astuu vastapuolelle ryhmittymä robotteja, jotka haluavat täysin päinvastaista.

Sattuneesta syystä pelimaailma sisältää vähän ihmisiä, joten robottiapuri on pelaajalle tarpeen. Kuten debyyttitrailerilla vihjailtiinkin, saa päähenkilö pelin edetessä erilaisia apureita, joita pelimaailmasta nyt sattuu löytymään. Inafune kertookin haastattelussa pelin pääteemana olevan pelin päähenkilön, Jewelin, selviytymistaistelu. Pacinin mukaan selviytymistaistelu käy huomattavasti haasteellisemmaksi, kun päähenkilö suuntaa suljettuihin maanalaisiin luolastoihin hakemaan erilaisia resursseja.

Maanpinnalla hiekkamyrskyjen kerrotaan olevan iso tekijä pelialueisiin ja pelimekaniikkaan liittyen, ja niiden kerrotaan muun muassa muovaavan kenttiä erilaisiksi.

Trailerilla robottikoira Mackista tulee historiaa, mutta hahmon Ydin säästyy. Kyseinen sininen pallo sisältää hahmon muistin, tietoisuuden ja kaiken Mackiin liittyvän, joten siirrettynä ”toisiin kuoriin” Mack pysyy elossa. Myös vihollisroboteilta löytyy vastaavat Ytimet, joita pelaaja voi kerätä ja käyttää eri tarkoituksiin, esimerkiksi toisen vastaavan päivittämiseen.