Huhumylly pyörii: Resident Evil 2 Remake paljastuu trailerinsa kanssa tässä kuussa?

Kirjoittanut: Livegamers

15.01.2018

Resident Evil 2:n fanit ovat kuumeisesti odottaneet jotakin uutta tietoa pelin uusioversiosta, varsinkin kun virallinen ”Remake on tulossa, me teemme sen!”-julkistus kerrottiin vuonna 2015. Mitään muuta infoa pelistä ei sitten olekaan vielä tuotu julkisuuteen.
Nyt kuitenkin Resident Evil-pelien sometilit (esim. Twitter ja Facebook) ovat päivittyneet uuteen kuvaan, jossa pelisarjan punaisella väritetty teksti vaikuttaa olevan kunnianosoitus ensimmäisiä pelejä kohtaan. Myös pelisarjan virallinen nettisivu, RE.Net, on päivittynyt ja pelien seassa näkyy yksi tyhjä kohta, jossa ei tällä hetkellä kuitenkaan näy mitään. Kaikenlisäksi pelin 20-vuotista juhlapäivää vietetään ensi sunnuntaina, tammikuun 21. päivä.

Ja mikäli heitetään vielä lisää vettä myllyyn, myös pelisarjan tapahtumissa vuosi 2018 on ”juhlapäivä”, sillä Raccoon Cityn tuho tapahtui toukokuun ja lokakuun välillä vuonna 1998, kun taas Resident Evil 2:n yksi merkkihahmo, William Birkin, sai G-viruksensa valmiiksi vuoden 1998 syyskuussa, samoihin aikoihin kuin Umbrellan sotilaat kutsuttiin apuun. Lokakuussa Raccoon City tuhottiin kokonaan.

Tämä kaikkihan on kuitenkin vain spekulointia, joten nyt vain odotellaan tulevaa.