Huijaamista vaativa Screencheat tulossa PS4:lle

Kirjoittanut: Livegamers

17.04.2015

Screencheat julkaistaan PlayStation 4:lle, kertoo pelin kehittäjä Nicholas McDonnell PlayStation Blogissa.
Kehittäjä itse kuvailee peliä toisen persoonan räiskinnäksi. Pelin vaatimus on huijaaminen, koska vastapuolen pelurit ovat pelaajan silmin katsottuna näkymättömiä. Peliä pelataan jaetulla ruudulla, ja vastapelureita voi jäljestää katsomalla heidän ruudunosiaan ja selvittämällä toisten liikkeitä. Kenttiä on jaettu värikoodein eri osioihin, minkä lisäksi kentissä on tasoja ja pienempiä maamerkkejä vastustajan liikkeiden selvittämisen helpottamiseksi. Lisäksi jokainen ase aiheuttaa kuoleman yhdellä osumalla, mutta samalla myös jättää jälkensä ammuttavaksi, minkä perusteella vastustaja voi selvittää ampujan sijainnin.

Pelissä on kehittäjän mukaan kymmenen erilaista asetta, ja näistä jokainen on omanlaisensa. Esimerkiksi Hobby Horse on leluhevonen, jolla ratsastetaan, ja yritetään miekan kanssa seivästää vastustajia. Karttoja tulee olemaan niin ikään kymmenen. Garden-kentässä on kaksi vastakkaista kartanoa, joita yhdistää maanalainen käytävä. Pelimuotoja tulee olemaan yhdeksän, yhtenä niiistä perinteinen Deathmatch.

Lokaalisti pelaten pelaajia voi olla yhtäaikaisesti neljä, koska peliruutu jaetaan neljään osaan. Verkossa pelatessa pelaajia voi olla kahdeksan ja mukaan voi ottaa myös samalta sohvalta pelaavia ihmisiä.

Pelin julkaisupäivää ei kerrottu. Lähdelinkin takaa voit tarkastella pelistä napattuja kuvia ja gifejä.