Humoristinen seikkailupeli Manual Samuel saapuu lokakuussa

Kirjoittanut: Livegamers

20.09.2016

Uusi pelistudio Perfectly Paranormal ja Stealth Inc 2: A Game of Clonesin kehittämisestä tuttu Curbe Digital julkaisevat lokakuussa humoristisen seikkailun, Manual Samuelin.
Manual Samuelia kuvaillaan ”näppäryyttä vaativaksi seikkailupeliksi, jossa on hieman häiriintynyttä pelimekaniikkaa saadakseen suupielesi hymyilemään”. Manual Samuel alkaa, kun päähahmo Samuel jää rekan alle, kuolee ja herää henkiin itse Kuoleman toimesta. Sen jälkeen pelaajallea annetaan ohjat viettää 24 tuntia Samuelina, mutta myös tehden manuaalisesti jokaisen asian mitä tämän keho ja elämänsä vaatii. Ohjaimen tateista ja takaliipasimista liikutat hänen jalkojaan, nappia painamalla hengität, räpäytät hänen silmiään ja niin edelleen.

”Kun päivä etenee, Samuelin täytyy pitää pomonsa ja tyttöystävänsä lisäksi myös Kuolemana tunnettu viikatemies tyytyväisenä”, Curve Digital kertoo.

Mitä pelin huumoriin tulee, kertoo käsikirjoittaja Ozan Drøsdal että ”Samuelin liikkuminen ja elämä tulee aiheuttamaan hysteerisiä naurukohtauksia ja hymyilyttämään koko pelin ajan. Jos kävely tuottaa ongelmia, odotas kun Samuelille tulee vessahätä tai hänen pitää päästä auton rattiin!”

Kaikenlisäksi peliä voi myös pelata kaverin kanssa ja se julkaistaan 11. lokakuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Peli tulee maksamaan 9,99€.