Huulet saivat sävelensä

Kirjoittanut: Livegamers


Xbox 360:lle ilmestyvästä Singstar-klooni Lips-pelistä on nyt julkaistu koko 40 kappaletta sisältävä biisilista. Aikaisemmin tietoon on vuotanut jo muun muassa Duffyn hitti ”Mercy”, nyt mukaan pyyhältää muiden joukossa myös Rihannan superhitti ”Umbrella”. Lips sisältää seuraavat kappaleet:
1 Ace of Base: The Sign
2 a-ha: Take On Me
3 Alicia Keys: No One
4 Avril Lavigne: Complicated
5 Ben E. King: Stand By Me
6 Blondie: Call Me
7 Bryan Rice: No Promises
8 Caesars: It´s Not The Fall That Hurts
9 Chris Brown: With You
10 Coldplay: Yellow
11 Depeche Mode: Personal Jesus
12 Dido: White Flag
13 Duffy: Mercy
14 Duran Duran: Hungry Like The Wolf
15 Earth, Wind & Fire: Let´s Groove
16 Johnny Cash: Ring Of Fire
17 Junior Senior: Can I Get Get Get
18 Kaiser Chiefs: Ruby
19 Kylie Minogue: Love At First Sight
20 Leona Lewis: Bleeding Love
21 Lisa Nilsson: Himlen Runt Hörnet
22 Maroon 5: Makes Me Wonder
23 Mew: Special
24 Morcheeba: Rome Wasn´t Built In A Day
25 Nirvana: In Bloom
26 Peter Bjorn And John: Young Folks
27 Queen: Another One Bites The Dust
28 Radiohead: Fake Plastic Trees
29 Ramones: I Wanna Be Sedated
30 Rihanna: Umbrella
31 Roxette: Listen To Your Heart
32 Seal: Amazing
33 The Bangles: Walk Like An Egyptian
34 The Cardigans: Erase/Rewind
35 The Hives: Hate To Say I Told You So
36 The Jackson 5: ABC
37 The Police: Every Little Thing She Does Is Magic
38 The Raveonettes: Love In A Trashcan
39 Valkyrien Allstars: Eg Vil Ha Deg
40 Young MC: Bust A Move

Lips-videopeliä pääsee pelaamaan Euroopassa marraskuussa.