Huxley-infoa

Kirjoittanut: Livegamers

03.05.2005

Korealainen pelistudio Webzen kehittää Xbox 360:lle ja PC:lle MMO/FPS -Live-peliä (Massive Multiplayer Online First-Person-Shooter) Huxley.
Tänään tulleen tiedon mukaan saamme Huxleysta lisätietoa tulevilla E3-messuilla, mutta siitä on tihkunut jo muutamia faktoja julkisuuteen. Peli tulee tukemaan jopa 5000 pelaajan servereitä. Pelaaja heitetään keskelle Aldous Huxleyn Brave New Worldin innoittamaan maailmanlopun jälkeiseen maailmaan Huxleyhin. Huxley-maailmassa on kahden vastakkaisen ihmisrodun, Sapiensien ja Alternativien lisäksi Hybridit, jotka ovat puoliksi Sapienseja ja Alternativeja. Rodut taistelevat maailman herruudesta ja tärkeistä resursseista.

Pelimaailman kaupungeissa pelaajat voivat keskustella muiden kanssa ja ottaa osaa taisteluihin. Huxleyssa tulee olemaan monia erilaisia tehtäväpohjaisia pelimuotoja, kuten yksin pelattavia tehtäviä, erilaisia ryhmissä pelattavia tehtäviä tekoälyhirviöitä vastaan sekä PvP-tehtäviä (player vs. player) PvP-taisteluihin voi ottaa osaa kerrallaan satoja pelaajia.

Pelaajat voivat perustaa klaaneja ja joukkueita sekä valita halutessaan monista tehtävävaihtoehdoista mitä haluavat tehdä. Pelin kehittäjät lupaavat, että maailmassa on runsaasti loistavan tekoälyn omaavia tekoäly-vastustajia. Lisäksi Huxleyhin tulee roolipelimäisiä elementtejä muun muassa kasvavien taitojen ja erilaisien aseiden muodossa. Voittamalla taisteluita hahmojen kyvyt kasvavat.

Peli tulee pyörimään Epic Gamesin Unreal Engine 3 -pelimoottorilla ja tekemisessä käytetään Microsoftin XNA-kehitysalustaa. Ensimmäisiä kuvia pelistä näet alla, lisää meille tarjoilee TeamXbox.