Hypistelyssä Halo 5: Guardians — kampanja

Kirjoittanut: Livegamers

23.09.2015

”Yksinpelikampanja on aina ollut tärkeä kulmakivi Halolle. Se on osalle pelaajista jopa tärkeämpi osa kuin sen huippusuosittu moninpeli. Jokaisella Halo-fanilla on omat käsityksensä siitä, missä pelisarjan pelissä on ollut paras kampanja. Monet pitävät vanhojen klassikkojen omaperäisyydestä ja nostalgisuudesta, kun taas eräät pitävät uusien versioiden tarinankerronnasta. Edeltäjiensä suosion vuoksi Halo 5: Guardians -pelillä on kovat odotukset ja sen rima on asetettu korkealle.
343 Industries on keskittynyt Halo 5: Guardiansin yksinpelissä vahvasti co-oppiin. Pelin tarina seuraa Master Chiefin Blue Teamia ja Spartan Locken Fireteam Osirista, jossa päällimmäisenä elementtinä toimii eräänlainen kissa ja hiiri -leikki, jossa Locke toimii takaa-ajajana. Ensimmäistä kertaa Halo-pelissä Master Chief esitetään mahdollisesti muutenkin kuin sankarina.”

Livegamersin ZaoC kuuli maailman suurimpien sormusten kutsun ja suuntasi Lontooseen tutustumaan tulevaan Halo 5: Guardians -peliin. Iskeekö legendaarisen FPS-pelisarjan kampanja enää aiempien vuosien voimalla, vai onko Halojen hehku hyytynyt? Lue tuore artikkeli kampanjasta täällä.