Hyvästi ahtaat sovituskopit, kiitos Kinectin

Kirjoittanut: Livegamers

16.05.2011

Enää ei tarvitse riisua ja pukea vaatteita niitä sovittaessaan, kiitos Kinectin. Lisäksi Eurogamerin lähteiden mukaan Kinect-pelejä julkaistaan pian myös hardcore-pelaajille.
Venäläinen AR Door -niminen yhtiö on julkistanut virtuaalisen sovituskopin, joka toimii yksinkertaisesti siten, että vaatteiden ”sovittaja” seisoo ruudun edessä ja valitsee vaatteita kättään heilauttamalla. Toiminta perustuu Microsoftin Kinect-liikesensorin ja siinä ajettavan AR Door -ohjelmiston yhteistulokseen.

Kamera mallintaa vaatteet 3D:nä ja esittää ruudulla kuvan vaatteesta sovittajan päällä. Myös takapuoltaan voi mallailla. Alla tuote-esittelyvideo.

Kinectistä on myös huhuiltu mielenkiintoisia asioita. Eurogamerin mukaan E3-messuilla paljastetaan ensi kuussa ainakin 10 uutta Kinect-peliä, joiden huhutaan palvelevan hardcore-pelaajia.

Eurogamerin lähteiden mukaan E3-messuilla paljastettavat uudet Kinect-pelit eivät ole ennalta-arvattavissa ja ne on suunniteltu paljon pelaaville kuluttajille. Messuilla paljastetaan myös Raren Kinect Sports 2 ja erittäin todennäköisesti myös Dance Central 2.