Hyviä uutisia Halo-pelaajille

Kirjoittanut: Livegamers

10.12.2012

Hyviä uutisia Halo-pelaajille: palkinnollinen Halo 4 Infinity Challenge starttaa viikon päästä, Halo 4:n Crimson-kenttäpaketti julki tänään ja Spartan Ops -kausi jatkuu tammikuussa.
Halo 4 Infinity Challenge

Virgin Gaming, Xbox 360 ja 343 Industries käynnistävät yhdessä Halo 4 Infinity Challenge -haasteen Xbox Live -verkkopalvelussa 17.12. alkaen. Sen myötä pelaajat pääsevät mukaan maailman suurimpaan Halo-turnaukseen.

Pelaajat voivat ilmoittautua Halo 4 Infinity Challenge -haasteeseen osoitteessa www.halo4infinitychallenge.com (lokalisoidut ilmoittautumissivustot avataan 12.12.). Maksuttomassa turnauksessa seurataan pelaajien henkilökohtaisia pisteitä Sotapelit-tilan ja suoritettujen Spartan Ops -tehtävien maailmanlaajuisissa pistetaulukoissa. Pelaajat voivat mieltymyksistään ja taitotasostaan riippumatta kilpailla yli 2800 palkinnosta. Sotapelit-tilan pistetaulukon ykköselle on luvassa pääpalkintona 343 Industriesin suunnittelema UNSC-teemainen 2013 Ford F-150 SVT Raptor -lava-auto, jossa on V8-moottori. Spartan Ops -tilan pääpalkinto on esiintyminen tulevassa Halo-pelissä.

Karsintavaiheen aikana (17.12.–10.1.) pelaajien on noustava maailmanlaajuisissa pistetaulukoissa kilpailemalla joko Spartan Ops- tai Sotapelit-tilassa. Karsintavaiheen jälkeen pelaajat jaetaan tulosten perusteella kolmeen tasoryhmään, minkä jälkeen he siirtyvät finaalivaiheeseen (12.1.–19.1.). Tämän lisäksi pelaajat voivat kilpailla palkinnoista Halo Waypointin viikkohaasteissa osoitteessa http://www.halowaypoint.com/fi-fi/intel/challenges.

Finaalien aikana pistetaulukot nollataan ja kunkin tason parhaat pelaajat palkitaan. Kullekin kolmelle tasoryhmälle on luvassa palkintoja, mutta pääpalkinnoista taistellakseen pelaajien on päästävä parhaaseen tasoryhmään.

Lisätietoja turnauksesta, palkinnoista ja ilmoittautumisesta on osoitteissa www.halo4infinitychallenge.com ja http://www.halowaypoint.com/.

Halo 4:n Crimson-kenttäpaketti

Kolmesta täysin uudesta moninpelikentästä (Wreckage, Harvest ja Shatter) koostuva Halo 4:n Crimson-kenttäpaketti julkaistiin tänään 10.12. Xbox Livessä Halo 4:n Map Passin tai Limited Editionin hankkineille ilmaisena latauksena ja muille 800 MS-pisteen hintaan. Lisätietoa Crimson-paketista osoitteessa http://press.xbox360.com/products/1333p51/crimson-map-pack.

Spartan Ops -kausi jatkuu tammikuussa

Spartan Ops -tehtävät tekevät tietä Halo 4 Infinity Challenge -haasteelle ja Crimson-kenttäpaketille jäämällä kauden puolivälitauolle 10.12. alkaen. Saman viikon aikana 343 Industries lisää viisi lukua ensimmäiseltä kausipuolikkaalta vastuksenhakuun ”Spartan Opsien parhaat” -kokoelmaksi. Ajalla 17.12.–14.1. episodit 1–5 palautetaan vastuksenhakuun (yksi per viikko) Halo 4 Infinity Challenge -haasteen tueksi, jolloin aiemman luvun missanneet tai takaisin niiden pariin haluavat pelaajat löytävät helposti peliseuraa verkosta. Lisätietoja on osoitteessa http://www.halowaypoint.com/fi-fi/intel/spartanops.

Spartan Opsin ensimmäisen kauden jälkimmäinen puolisko käynnistyy myöhemmin tammikuussa, jolloin luvassa on uusia episodeja, lukuja, paikkoja ja kenttiä. Lisätietoa ja ensimmäinen kuvamateriaali Spartan Opsin ensimmäisen kauden jatkosta löytyy osoitteesta http://www.halowaypoint.com/fi-fi/universe/detail/f5d62eda-2e71-45b2-b29c-27879eae1e57/spartan-ops-season-15-trailer.

Lähde: Lehdistötiedote