IGN ja Livegamers yhteen!

Kirjoittanut: Livegamers

01.04.2006

Nyt se on virallista: IGN Entertainment ja Pohjoismaiden suurin Xbox-verkkomedia Livegamers ovat yhdistäneet voimansa. Sivusto siirtyy huhtikuun alusta suoraan amerikkalaisyhtiön omistukseen ja vahvistaa näin paikkaansa sähköisten pelimedioiden kärkijoukossa.
IGN Entertainmentin mukaan Livegamers on oiva esimerkki siitä, kuinka innovatiivisilla verkkopalveluilla voidaan rakentaa voimakas online-yhteisö ja kyseinen kauppa tarjoaa heille uusia mahdollisuuksia Xbox-pelaajien tavoittelussa.

”Livegamers on hyvin tunnettu ja suosittu Xbox-yhteisö Skandinaviassa, joka on onnistunut tavoittamaan kohderyhmänsä vakuuttavalla tavalla,” toteaa Max Jeng, IGN Entertainmentin toimitusjohtaja. ”Portfoliomme täydentyy erinomaisella tavalla ja pystymme tarjoamaan pelikustantajille mainion tavan lähestyä Xbox Live -pelaajia.”

Sopimuksen tarkempia yksityiskohtia ei voida vielä paljastaa, mutta käytännössä mitään radikaaleja muutoksia ei Livegamersin käyttäjille ole toistaiseksi luvassa. Sivuston ulkoasu ja kielilokalisoinnit ovat näkyvimpiä uudistuksia – mahdollisista tulevista muutoksista tiedotetaan myöhemmin.

Livegamersin edustajat ovat myös tyytyväisiä solmittuun yhteistyösopimukseen, sillä se takaa erittäin vakaan pohjan laajentaa toimintaa ulkomaille.

IGN Entertainment on osa Fox Interactive Media Inc -mediakonsernia, joka omistaa oikeudet myös TeamXbox.com- ja GameSpy -sivustoihin. Yhtiön alaisuudessa toimii yli 300 työntekijää ja sen edustamia internetpalveluita käyttää yhteensä 70 miljoonaa henkilöä joka kuukausi.