Ilmainen uusi pelimuoto mörköräiskyttely Evolveen

Kirjoittanut: Livegamers

27.05.2015

Moninpeliräiskintä Evolve saa ilmaisen areena-moodin. Pelimuodossa neljä mestästäjää yhdistävät jälleen voimansa yksittäistä monsteria vastaan tiiviissä areenaympäristössä. Pelimuodon voittaja ratkaistaan paras kolmesta -tyylisesti erissä. Pelimuoto on kaikille pelaajille ilmainen, ja se julkaistiin jokaiselle alustalle 26. huhtikuuta eli eilen.
”Areena-moodi tarjoaa taukoamatonta toimintaa niille pelaajille, jotka kaipaavat vain ja ainoastaan täyttä toimintaa” kertoo peliä kehittävän Turtle Rock Studiosin perustajajäsen Chris Ashton.

Moodi sisältää yhteensä viisi areenakenttää, jotka sijoittuvat aiemmin julkaistuihin kenttiin. Yksittäinen erä ratkeaa joko monsterin tai kaikkien metsästäjien kukistumiseen, minkä myötä seuraava erä alkaa toisella samaan kenttään sijoittuvalla areenalla. Ensimmäisenä kaksi erää voittanut osapuoli voittaa koko pelin.

Turtle Rock Studiosin kehittämä ja 2K Gamesin julkaisema Evolve on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Kerroimme aiemmin, että peliä on toimitettu Take-Twon mukaan maailmalle yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Lehdistötiedote