Ilmaista ladattavaa Mass Effect 3:een

Kirjoittanut: Livegamers

06.10.2012

Ilmaiseksi ladattava Mass Effect 3: Retaliation -lisäsisältöpaketti tarjoaa lisää haastetta tuomalla olemassa oleviin karttoihin vaarallisia ympäristömuutoksia ja esittelemällä Collectorit uutena vihollisena moninpelissä. Lisäksi Mass Effect 3: Retaliation tuo uuden haastejärjestelmän, joka palkitsee pelaajia erilaisten moninpelitehtävien suorittamisesta. Uusi toiminto antaa pelaajille mahdollisuuden seurata ja verrata kehittymistä läpi erilaisten moninpelihaasteiden.
Mass Effect 3 Collectorit

Mass Effect 3: Retaliation tulee ladattavaksi 9. lokakuuta Xbox Live- ja Origin-palveluihin ja 10. lokakuuta Playstation Networkiin. Käyttäjien tulee ladata ja asentaa viimeisin pelipäivitys, jotta he voivat hyödyntää Mass Effect 3: Retaliation -pakettia täydellisesti.

Paketti sisältää:

· Uudet vaaralliset versiot kartoista – Taistele läpi kuuden kartan, joihin on tuotu erilaisia vaaraelementtejä ja ansoja. Selviydy hengissä Acid-, Lightening-, Meltdowns-, Sandstorms-, Swarms- ja Whiteouts-vaaratekijöistä!

· Uudet kuolettavat viholliset – Valmistaudu kohtaamaan Collectoreiden Praetorian, Scion, Abomination, Trooper ja Captain. Raporttien mukaan Cerberus on myös laajentanut joukkojaan Dragoonilla ja Gethit hyödyntävät taistelukentillä uusia Droneseja.

· Uusia aseita – Collectorit tuovat mukanaan uusia aseita: Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun ja Sniper Rifle. Avaa aseet käyttöösi ja hanki asepäivityksiä kehittääksesi omaa arsenaaliasi.

· Uusia luokkakittejä – Joukko uusia hahmoja liittyy mukaan taisteluun kuten Turian Havoc Soldier, Turian Ghost Infiltrator ja monia muita.

· Uusia tehokkaita päivityksiä – Muokkaa aseitasi kolmen uuden päivityksen myötä ja vahvista varusteitasi viiden uniikin päivityksen myötä.

· Uusi moninpelihaaste-toiminto – Oletko Alliancen paras sotilas? Seuraa kehitystäsi uudessa ”Challenges”-tietopankissa. Suorita erilaisia moninpelitehtäviä ja seuraa omaa ja ystäviesi kehitystä.

Moninpelin yhteistyötilan saavutukset linkittyvät osana Mass Effect 3 Galaxy at War -järjestelmää suoraan yksinpeliin. Taistelukentän hallinta parantaa pelaajan Galactic Readiness Rating -lukua ja voi vaikuttaa myös pelaajan kokonaiskokemukseen. Osallistuminen Mass Effect 3 Galaxy at War -toimintoon on vapaaehtoista.

Lisätietoa Mass Effect 3 -pelistä saa sen kotisivuilta. Peliä voi myös seurata Twitterissä ja ”tykätä” Facebookissa.

Lähde: Lehdistötiedote