Ilmoittaudu NHL 11 SM-turnauksen online-karsintoihin

Kirjoittanut: Livegamers

16.03.2011

Electronic Arts, SM-liiga ja Peliliiga järjestävät yhteistyössä NHL 11 -turnauksen, jolla etsitään Suomen parasta virtuaalilätkänpelaajaa. Online-karsinnat järjestetään yhteistyössä Livegamersin ja Konsolifinin kanssa.
NHL 11 -turnaukseen voi osallistua kahdella tapaa: ilmoittautumalla mukaan GameStop-pelikaupoissa järjestettäviin NHL 11 -karsintatapahtumiin tai online-karsintoihin. Kaikkien karsintojen voittajat pääsevät mukaan finaalitapahtumaan, joka pelataan Helsingissä huhtikuussa 2011. Karsintatapahtumien voittajat palkitaan EA-pelipalkinnoin sekä lipuilla SM-liigan Playoffseihin.

Virtuaalilätkän Suomen Mestari selviää huhtikuussa 2011 pelattavissa finaaleissa. Tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Itäkeskuksen Plaza-tapahtumatorilla ja sitä seuraamaan on vapaa pääsy. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua EA:n uusiin peleihin ja osallistua erilaisiin kilpailuihin sekä tietenkin kannustaa omaa suosikkiaan. SETT TV tulee selostamaan ja videoimaan finaalit ja ne ovat myöhemmin nähtävissä osoitteessa www.sett.fi.

Virtuaalilätkän Suomen Mestarille on maineen ja kunnian lisäksi luvassa upea palkintokokonaisuus, joka sisältää SM-pokaalin, EA Sports -pelipalkinnon, aidon SM-lätkäpelipaidan nimmareilla sekä upean Behind The Scenes -kokemuksen SM-liigan finaalipelissä. SM-liigan finaalipelit pelataan 13.4.–24.4.2011.

Karsintatapahtumat:

La 26.3.2011 – Su 27.3.2011 klo 12.00 GameStop Kamppi

La 2.4.2011 – Su 3.4.2011 klo 12.00 GameStop Kamppi

Online-karsinnat:

Xbox 360 -karsinta: Turnauksen aikataulu on erittäin tiukka ja toivommekin kaikilta osallistujilta 100% panosta turnauksen läpivientiin. Karsintaturnauksen voittaja saa myös vapaavalintaisen EA:n pelin ja lahjakortin hotelliyöpymistä varten. Ilmoittaudu turnaukseen EA NHL 11 SM-karsintaturnaus -sivulla.

PlayStation 3 -karsinta: Konsolifin www.konsolifin.net

Lisätietoja NHL 11 -turnauksesta löydät Peliliigan sivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote