Ilmottaudu NHL 15 -karsintoihin – lopputurnauksen palkintopotissa riihikuivaa valuuttaa!

Kirjoittanut: Livegamers

06.09.2014

Electronic Arts, Verkkokauppa.com, Webhallen ja Livegamers järjestävät yhdessä virtuaalilätkän Suomi-Ruotsi -mestaruustaiston, joka pelataan NHL 15 -pelissä lokakuussa. Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa Suomen ja Ruotsin viisihenkiset maajoukkueet ottavat mittaa toisistaan kaksipäiväisten finaalitaistojen aikana. Finaalipelit pelataan Tukholmassa Webhallenin myymälässä lauantaina 18.10 ja Helsingissä Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälässä sunnuntaina 19.10. Kilpailun pääpalkintona on 5000 euroa riihikuivaa rahaa voittajajoukkueelle.
EA, Verkkokauppa.com ja Livegamers etsivät nyt Suomen parhaita NHL 15 -pelaajia, joista koostetaan Suomen 5-henkinen maajoukkue. Livegamers.fi järjestää NHL 15 karsintaturnaukset Xbox One-, Xbox 360-, Playstation 4- ja Playstation 3 -alustoilla 12.9.2014 — 5.10.2014. Ilmoittautusaikaa on aina 11. syyskuuta klo 23.59 saakka. Lisätietoja karsintaturnauksista löytyy osoitteesta Livegamers.fi.

”Meille on suuri kunnia olla mukana järjestämässä näin isoa tapahtumaa, jossa saamme Suomen parhaat pelaajat ottamaan mittaa toisistaan. Tahdomme järjestää mahdollisimman hienoja skaboja ja mikäs tämän hienompaa, kuin järjestää Suomi vs Ruotsi -maaottelun karsinnat ja olla mukana kaatamassa rakasta naapuriamme!”Jani “JJR” Ryhänen, Livegamers.

Molempien maiden maajoukkueet lennätetään Tukholmassa 18.10 ja Helsingissä 19.10 järjestettäviin finaalipeleihin. Isäntinä matkoilla toimivat Verkkokauppa.com ja Webhallen. Lisäjännitystä Suomi-Ruotsi maaotteluun tuo kauppojen keskinäinen sopimus: hävinnyt maksaa myös voittajajoukkueen kustannukset 5000€ palkintosumman lisäksi.

”Päätimme heittää Webhallenille haasteen Suomi-Ruotsi maaotteluun uuden NHL 15 pelin julkistuksen myötä, ja katsoa uskoisivatko he mahdollisuuksiinsa voittaa. Jostakin syystä Webhallen uskoo Ruotsista löytyvän paremmat NHL 15 pelaajat, kuin Suomesta – me uskomme tilanteen olevan kuitenkin aivan päinvastaisen ja uskomme Suomen voittoon. Nyt tämäkin asia tulee sitten nähdyksi!” toimitusjohtaja Samuli Seppälä Verkkokauppa.comilta kertoo.

Maaottelu huipentuu Verkkokauppa.comin myymälässä sunnuntaina 19.10 pelattaviin finaaleihin, joissa ratkeaa koko kisan mestari. Finaalipelit pelataan Xbox One -konsoleilla. Voittajajoukkueelle on luvassa huikea palkinto: joukkue saa maineen ja kunnian lisäksi 5000€ riihikuivaa rahaa (1000€/joukkueen jäsen) sekä tietenkin palkintopokaalin.

Alla olevista linkeistä voit osallistua haluamallasi alustalla käytävään karsintaan. Huomio: Voit osallistua vain yhteen turnaukseen!

Xbox One -turnaus
Playstation 4 -turnaus
Xbox 360 -turnaus
Playstation 3 -turnaus

Lisätietoja tapahtumasta löytää osoitteesta Livegamers.fi esimerkiksi foorumilta tai turnauksien ylläpitäjiltä, joina toimivat JJR, Rone, Jericola ja iletzu.

Lähde: Lehdistötiedote