Infinity Ward: Zombeja ei koskaan peleihimme

Kirjoittanut: Livegamers

21.07.2011

Infinity Wardin edustajan mukaan on hyvä asia, että Call of Duty -sarjalla on monia eri suuntia, eikä heillä ole aikomusta tuoda esimerkiksi zombeja peleihinsä.
Infinity Wardin creative strategist Robert Bowling sanoi seuraavaa:

Se mitä Treyarch on tehnyt – ja mihin se on johtanut, on mielestäni fantastista – he ovat todella vieneet Call of Dutya eri suuntaan. Pelit ovat erilaisia joka vuosi, vaikkakin niissä on sama Call of Dutyn ydinajatus.

Bowling jatkoi:

Jokaisella kehittäjällä on oma persoonallisuutensa ja suuntansa. Yhä enemmän on havaittavissa ihmisiä, jotka todella nauttivat eri tyyleistä. Asia ei ole myöskään mustavalkoinen: elämykset eroavat paljon, mutta pelattavuus on sama.

Bowling uskoo, että Treyarchin erilainen näkökulma peliin on kantanut hedelmää.

Sen sijaan että tavoittelisimme toistemme liikevaihtoa, he tekevät asioita, joita emme koskaan tekisi, vaikka ne ovatkin osoittautuneet fantastisiksi – kuten esimerkiksi zombi-pelimuodot – ja lisänneet moninpeliin uusia ominaisuuksia, joita me emme koskaan lisäisi. Tämä vain sen vuoksi, koska heillä on erilainen tyyli, Bowling kertoi.

Black Opsin PS3-versiossa on ilmennyt ongelmia. Bowlingilta kysyttiin, uskooko hän brändin olevan uhattuna muiden tiimien tekemien virheiden vuoksi.

En tiedä. Mielestäni on tärkeää varmistaa, että me kaikki kuuntelemme brändiin liittyvää palautetta. Kun alamme kehittää peliä, tarkistamme, että tiedämme mitä ihmiset haluavat peleissä olevan – siinäkin tapauksessa, ettei niitä ollut tekemässämme pelissä. Voin vain sanoa, että on velvollisuutemme osallistua kaikkeen, Bowling pohti.

PS3-ja Xbox 360 -versioissa ei tule olemaan eroja pelattavuuden osalta.

Tiedän, että suuri kysymys kehityksen ollessa alkuvaiheessa on se, että mitä eroja on Xbox 360 -konsolin ja PS3:n välillä. Teimme hyvin selväksi, että Infinity Wardin standardeihin kuuluu se, että peli pyörii molemmilla alustoilla samalla lailla, ja että kummankin alustan pelille annetaan yhtä paljon huomiota ja omistautuneisuutta sekä taataan yhtäläinen laadukkuus, Bowling lopetti.