James Bond palaa loppuvuodesta

Kirjoittanut: Livegamers

19.07.2010

Maailmankuulun brittiagentin tuorein elokuva pantiin vasta reilu viikko sitten jäihin – elokuvakankaan sijasta Bond nähdään seuraavan kerran videopelissä.
Kaahailupeleistään tunnettu Bizarre Creations kehittää parhaillaan James Bond 007: Blood Stone -nimistä peliä. Kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaseikkailu on saanut taakseen nimekkäitä hahmoja, esimerkiksi Bond-elokuvia käsikirjoittaneen Bruce Feirsteinin sekä Grammy-palkitun Joss Stonen, joka säveltää peliin musiikin ja toimii pakollisen Bond-tytön ääninäyttelijänä. Myös Daniel Craig on projektissa mukana lainaamalla ääntään pikseliagentille. Kansainvälisen salaliiton siivittämä juoni vie pelaajan muunmuassa Ateenaan ja Istanbuliin.

Pelin julkaisija Activision kertoi lehdistötiedotteessaan pelin sisältävän suojasta-suojaan-räiskintää sekä lähitaistelua. Bondille ominaiseen tyyliin vauhdikkaita kaahailukohtauksiakaan ei ole unohdettu, sillä pelissä hurjastellaan niin maalla kuin merelläkin. Toimintapläjäyksen kruunaa 16 pelaajan nettimoninpeli.

James Bond 007: Blood Stonea kehitetään Xbox 360:lle, Playstation 3:lle, PC:lle, sekä Nintendon DS-käsikonsolille. Tarkkaa julkaisupäivämäärää pelille ei ole annettu.

Lähde: Lehdistötiedote