Jimm’s ja HIFK elektronisen urheilun yhteistyöhön

Kirjoittanut: Livegamers

05.11.2016

Tietokoneasiantuntija ja -jälleenmyyjä Jimm´s sekä urheiluseura Helsingin IFK aloittavat yhteistyön elektronisen urheilun parissa. eSports-seura Helsinki REDS tulee olemaan ensimmäinen laatuaan Suomessa.
Seuran ensimmäinen kilpailujoukkue keskittyy Overwatch-pelin pariin. Joukkueessa pelaavat Roope ”Ruape” Kurkela, Jani ”Exceed” Kosonen, Eemeli ”Woomera” Ikonen, Ville ”PrettyWise” Mikkonen, Miika ”BBR” Tekoniemi sekä Toni “Effix” Hurme.

”Saimme kapteenimme Roope Kurkelan johdolla koottua kovatasoisen jengin. Jätkät ovat harjoitelleet yhdessä jo muutaman viikon ajan aivan mahtavalla meiningillä. Olen varma, että tämä joukkue yllättää monet jo heti alussa”, kommentoi joukkueen manageri Christer Kasurinen.

”Olemme todella innoissamme, että viimein elektroninen urheilu huomioidaan perinteikkäiden urheiluseurojen keskuudessa siinä missä mikä tahansa muu joukkueurheilukin. Vaikka maailmalla trendi on jo huomattu jokin aikaa sitten, niin silti suomalaiset ovat edelleen elektronisen urheilun eturintamassa. Olemme erittäin iloisia siitä, että Helsingin IFK:sta oltiin nimenomaan Jimm´siin yhteydessä uutta peliorganisaatiota käynnistettäessä. Jimm´sille on tärkeää, että suomalaisilla joukkueilla on mahdollisuudet kehittyä maailman parhaiksi ja tämän vuoksi olemmekin usean suomalaisen joukkueen toiminnassa mukana laitetoimittajan ja sponsorin roolissa. Odotamme Helsinki REDS -yhteistyöltä niin näkyvyyttä elektronisen urheilun yleisön keskuudessa kuin yhteisiä tapahtumia tulevaisuudessa”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Helsinki REDS -nettisivu

Lähde: Lehdistötiedote