John Romero saapuu Kajaaniin NGS-tapahtumaan

Kirjoittanut: Livegamers

25.07.2017

Legendaarinen John Romero, yksi Doomin alkuperäisistäkehittäjistä, saapuu Kajaaniin harvinaiselle ulkomaan vierailulle. Northern Game Summit (NGS) järjestetään Kajaanissa 5. ja 6. lokakuuta 2017. Tässä vuosittaisessa tapahtumassa verkottuvat niin pelialan tulokkaat kuin ammattilaisetkin.

Northern Game Summit tarjoaa rennon ja intiimin ympäristön pelinkehittäjien tapaamiseen, seurusteluun ja ideoiden jakamiseen. Kehittäjät, sijoittajat, julkaisijat ja monet muut pelialan ammattilaiset pääsevät nauttimaan kauniista Kajaanista ja pelinkehittäjien kuumimmista juoruista. Northern Game Summitissa on upeita puhujia ympäri maailman: John Romero Yhdysvalloista (pelialan veteraani), Adam Harrington Yhdysvalloista (ääninäyttelijä, tunnettu peleistä Tales from Monkey Island ja Wolf Among Us), Patrick Rose Saksasta (Business and Product Analyst, Bandai Namco Entertainment Europe), Eevi Korhonen Suomesta (Game Designer, Remedy Entertainment) ja Timo Heinäpurola Suomesta (Senior Engineer, Reforged Studios).

Tämän vuoden paneelikeskustelussa pääaiheena on pelien psykologia ja miten pelit ja pelaaminen vaikuttavat ihmismieleen. Tämän vuoden pääsponsoreita tapahtumassa ovat Fingersoft, Critical Force ja Supercell.

Lähde: Lehdistötiedote