Joulukalenterin 20. luukku aukesi

Kirjoittanut: Livegamers

20.12.2012

Joulupukki starttailee jo porojaan kaukana pohjoisessa, sillä joulu on jo kulman takana. Petterin ja muiden valmistautuessa tulevaan koitokseen, Livegamersissa pysytään tiukasti aattoon asti joulukalenterin kilpailujen parissa.
20. luukun kilpailussa käyttäjiemme tehtävänä on kuvata ja lähettää jouluaiheinen valokuva. Kuva voi olla jouluisesta pelipisteestä, joulukuusesta tai mistä tahansa jouluun liittyvästä. Jouluaiheen lisäksi kuvan täytyy olla itse kuvattu. Kuvan ottamisen jälkeen kuvan voi ladata esimerkiksi tänne.

Kilpailu on avoinna aina seuraavan luukun aukeamiseen saakka. Lähetä kuvalinkki Spesille yksityisviestillä. Laitathan viestin otsikoksi ”20. luukku”.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan Plan 1:n lahjoittama Gioteck Xbox360 MH-1 SuperLite Headset.

Jokainen käyttäjämme, joka osallistuu yli viiteen tai useampaan joulukalenterikisaan, saa valita itselleen haluamansa tittelin keskustelupalstallemme. Otathan Spesiin yhteyttä, kun olet osallistunut tarvittavaan määrään kilpailuja.

Käyttäjiemme kannattaa käydä sivustollamme myös jouluna, sillä jouluaaton luukussa tulee olemaan melkoinen palkintosuma. Aaton luukku tulee olemaan poikkeuksellisesti auki tapaninpäivään saakka.

Tsekkaa myös Livegamersin Joulukalenteri 2012 -keskustelu sekä Livegamersin joulukuun artikkeliputki.