Juhannuksen jälkeen pelejä alehinnoin

Kirjoittanut: Livegamers

20.06.2012

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry jäsenyrityksineen järjestää yhteistyössä pelikauppojen kanssa valtakunnallisen pelialan alennusmyyntikampanjan. Peliale alkaa juhannuksen jälkeen maanantaina 25. kesäkuuta ja kestää kolme viikkoa aina 15. heinäkuuta asti.
Pelialessa on tarjolla tuotteita kaikille pelialustoille, jokaiseen makuun ja hintaryhmään. Myös pelien ikäluokittelu noudattaa hyvin markkinoiden yleistä jakaumaa. Halvimmat alepelit maksavat vain 2,95 euroa, ja tällä kertaa mukana on myös muutama laitetarjous.
Pelialessa on mukana runsaasti alan erikoisliikkeitä, automarketteja, tavarataloja ja nettikauppoja. Valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti.

”Pelialen ajankohdaksi on jälleen valittu hyväksi havaitut juhannuksen jälkeiset viikot. Tuolloin monilla kuluttajilla on sekä aikaa ostosten tekoon että myös pelien pelaamisen. Pelialessa on tarjolla pelejä laidasta laitaan ja suosikkipelejään saa nyt todella edullisesti. Kannattaakin olla heti ajoissa liikkeellä, niin saa varmasti haluamansa tuotteet”, huomauttaa FIGMA ry:n toiminnanjohtaja Thomas Westerberg.

Pelialen kampanjatuotteet löytyvät nettiosoitteesta peliale.fi

Lähde: Lehdistötiedote