Julkkiskaartia Command & Conquer 3:een

Kirjoittanut: Livegamers

19.10.2006

Electronic Arts on kertonut tietoja tulevan Command & Conquer 3: Tiberium Warsin näyttelijäkaartista. Näyttelijät ovat esiintyneet muun muassa seuraavissa menestyssarjoissa ja -elokuvissa: Lost, CSI, Battlestar Galactica, The Empire Strikes Back, The Return of the Jedi, Top Gun ja Starship Troopers. Lisäksi ulkonäköään ja ääntään peliin lainaavat muutamat yhdysvaltalaiset reportterit, jotka raportoivat pelin välianimaatioissa sodan kulusta.
Näyttelijäkaartiin kuuluvat muiden muassa: Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic, Shauntay Hinton. Lisäksi pelissä on mukana aiemmissa C&C-peleissä Brotherhood of Nodin mielipuolista johtajaa Kanea esittänyt Joe Kucan.

Pelin tuottaja Mike Verdu sanoo: ”Tarinan kertominen sekoittamalla live-kuvaa ja korkealaatuista elokuvamaista tietokoneanimaatiota on jo pitkään ollut Command & Conquer -pelien tavaramerkeistä. Olen erittäin iloinen, että voimme tuoda C&C 3:n rikkaan maailman ja eeppisen tarinan kaikkien nähtäville laadukkaan näyttelijäkaartin ja loistavien CG-animaatioiden välityksellä.”

Tiberium Warsin julkaisuajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa.