Just Dance 2018 sisältää lasten oman pelitilan

Kirjoittanut: Livegamers

10.09.2017

Ubisoft paljasti lisätietoja syksyllä julkaistavan Just Dance 2018 -tanssipelin lapsille räätälöidystä pelitilasta.
Lasten pelitilan myötä vanhemmat voivat antaa lastensa nauttia musiikin rytmeistä ja tanssiliikkeistä lapsiystävällisessä ympäristössä. Lapsille suunnatun käyttöliittymän, pisteytyksen, koreografian ja erikoishahmojen ansiosta Just Dance 2018 sopii aiempaa paremmin lasten tarpeisiin. Kokonaisuuden viimeistelee lapsille suunnattu positiivinen palaute. Lasten koreografian asiantuntija Martine Curtat-Cadet ja konseptitaitelija Cristina Do Carmo De Sousa Gomes ovat olleet mukana kehittämässä Just Dancesta entistä lapsiystävällisempää pelikokemusta. Siinä otetaan huomioon lasten motoriikka, mieltymykset ja muut erot aikuisiin nähden.

Lopputuloksena peliin on tehty kahdeksan lasten ehdoilla koreografioitua tanssikappaletta, jotka kannustavat lapsia terveelliseen liikkumiseen musiikin kanssa. Näiden kappaleiden tanssiliikkeet sopivat helpommin myös nuorille lapsille opittaviksi. Mukana nähdään tanssihahmoja, joihin lasten on helpompi samaistua. Näiden lisäksi käyttöliittymästä on vähennetty tekstiä ja pisteytysjärjestelmää on muokattu lapsille sopivammaksi. Kaiken taustalla on halu positiiviseen kannustamiseen ja paremman palautteen antamiseen. Lisäksi Just Dance 2018 -tanssipelissä kuullaan Disneyn Vaiana-animaatioelokuvasta tuttu musiikkikappale How Far I’ll Go.

Just Dance 2018 julkaistaan 28. lokakuuta kaikille liikeohjattaville pelialustoille, joihin kuuluvat Nintendo Switch-, Wii U-, Wii-, Xbox One-, Xbox 360-, PlayStation 4- ja PlayStation 3 -pelikonsolit.

Lähde: Lehdistötiedote