Kalenterin kuvamysteeriluukku aukesi

Kirjoittanut: Livegamers

21.12.2012

Jouluun on aikaa enää yhden viikonlopun verran ja nyt onkin viimeisiä hetkiä aikaa osallistua Livegamersin joulukalenterin kilpailuihin. 21. luukun kilpailussa aiheena on pelikansien tunnistus. Joulukalenterimies Spesi on käynyt räpsimässä kaksi kuvaa pelihyllystään. Lukijoiden harmiksi kuvia on sutattu ja päivän tehtävänä käyttäjien on listata alla olevat pelit vastaamaan kuvien kansia.
Alla sekoitetut listat kuvissa olevista peleistä sekä itse kuvat.

KUVA 1. (1. – 10.)

– TES IV: Oblivion
– Condemned
– Too Human
– Transformers: Fall of Cybertron
– Of Orcs and Men
– Fable II
– Civilization Revolution
– TES V: Skyrim
– Red Dead Redemption (Limited Edition)
– Call of Duty 4: Modern Warfare


Suora linkki kuvaan

KUVA 2. (11. – 20.)

– NHL 2K8
– GTA: Vice City (Xbox)
– L.A. Noire
– MUD
– Gears of War 3
– Ridge Racer Unbounded
– Halo 4
– FIFA Street
– SBK Generations
– Forza Motorsport 2


Suora linkki kuvaan

Vastaukset lähetetään Spesille otsikolla ”21. luukku”. Numeroithan tunnistamasi pelit alkaen ylhäältä. Jokaisesta tunnistetusta pelistä saa pisteen.

Eniten pisteitä keränneiden kesken arvotaan Nordic Game Supplyn tarjoama Doom 3 (PEGI 18) BFG Edition. Pakettiin kuuluu teräskantinen erikoisversio sekä t-paita. Peli on Playstation 3 -versio. Mikäli kotioloista ei Pleikkaria löydy, niin vaihtoehtoisena palkintona on tarjolla Plan 1:n sponsoroima WRC FIA World Rally Championship 3.


Huom! Palkintona oleva peli on Playstation 3 -versio!

Jokainen käyttäjämme, joka osallistuu yli viiteen tai useampaan joulukalenterikisaan, saa valita itselleen haluamansa tittelin keskustelupalstallemme. Otathan Spesiin yhteyttä, kun olet osallistunut tarvittavaan määrään kilpailuja.

Käyttäjiemme kannattaa käydä sivustollamme myös jouluna, sillä jouluaaton luukussa tulee olemaan melkoinen palkintosuma. Aaton luukku tulee olemaan poikkeuksellisesti auki tapaninpäivään saakka.

Tsekkaa myös Livegamersin Joulukalenteri 2012 -keskustelu sekä Livegamersin joulukuun artikkeliputki.