Kameo: Elements of Power -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

29.06.2004

Alunperin yksinoikeudella GameCubelle ilmestymässä olleesta Kameo: Elements of Powerista on ilmestynyt IGN-internetsivuston ensikatsaus. Pelinkehittäjä Raren siirryttyä pois Nintendon siipien suojasta Microsoftille, Rare päätti julkaista tämän pelin yksinoikeudella Xboxille.
Kameo keskittyy haltioiden maagiseen rotuun, jossa on tapana, että suku antaa yhdelle jälkeläiselleen perheen taikavoimat. Pelin päähenkilölle, Kameolle, on annettu perheen taikavoimat. Tämä ei kuitenkaan miellytä hänen sisartaan, joka hautookin synkkiä ajatuksia. Kameon sisar vapauttaa kiveen vangitun hirviön, jonka avulla hän yrittää päihittää Kameon.

Pelihahmon voimiin kuuluu muun muassa kyky vaihtaa olomuotoaan joksikin pelin kymmenestä pelattavasta hahmosta, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Jokaista hahmoa pystyy myös parantelemaan neljällä erikoisliikkeellä. Muodonmuutosten lisäksi Kameolla on lukuisia taisteluliikkeitä. Peliaikaa on lupailtu olevan noin 20 tuntia. Rare kuvailee peliä toiminta-seikkailuksi, jota on terästetty tasohyppelyllä.

Luvassa on aitoon Rare tyyliin ainakin erilainen peli, joka ei varmaankaan vetoa kaikkiin pelaajiin. Peli ilmestyy näillä näkymin 25.1.2005.

Lisätietoja pelistä: Rare

Kuvia: XboxIGN