Katsaus Livegamersin kilpailuihin

Kirjoittanut: Livegamers

25.01.2013

Livegamersissa on tällä hetkellä käynnissä seuraavanlaisia kilpailuja:
DmC – Devil May Cry (PEGI 16) -aiheisessa kilpailussa käyttäjiemme on tarkoituksena vastata oikein alla oleviin kysymyksiin:

1. Minkä niminen studio on kehittänyt pelin?
2. Milloin peli saapui kauppoihin Suomessa (tarkka pvm)?
3. Pelin päähenkilön nimi on…?

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Pan Visionin tarjoama DmC – Devil May Cry -peli, avaimenperä, t-paita, pelin soundtrack sekä kaksi DLC:tä (The Bone Pack ja The Golden Pack). Tämän loistopaketin tavoitteluun voivat osallistua myös alaikäiset, sillä pelin suositusikäraja on 16.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä vastauksensa Spesille yksityisviestillä. Laitathan vastausviestin otsikoksi ”DMC”. Skaba on avoinna 3. helmikuuta saakka, ja voittaja ilmoitetaan maanantaina 4. helmikuuta.

Lisäksi voit osallistua vuoden uutuuskilpailumuotoon, jossa jokaisella kuukaudella on omat haasteensa ja palkintonsa. Kyseessä on Livegamersin haastekilpailut, jossa käyttäjämme keräävät pisteitä avaamalla tiettyjen pelien ennalta määritettyjä achievementtejä eli saavutuksia.

Tammikuun haasteiden lisäksi käyttäjämme voivat jo äänestää, mistä peleistä haasteet otetaan helmikuulle.

Mikäli tahdot ehdottaa ylläpidolle kilpailuihin jotain tiettyä palkintoa tai kilpailumuotoa, niin tee se täällä.

Muistakaa myös käydä antamassa palautetta – parhaimpien palautteiden antaneiden kesken arvotaan 2100 Microsoft-pisteen arvoinen koodi.

Hyvää viikonloppua kaikille!