Käytä mielikuvitusta ja voita Game of Thrones

Kirjoittanut: Livegamers

13.06.2012

Livegamers järjestää yhdessä Pan Visionin kanssa Game of Thrones -aiheisen kilpailun, jossa voittaja palkitaan Game of Thrones -pelillä.
Kirjailija George R.R. Martinin luoma Tulen ja jään laulu -kirjasarja on yksi kaikkien aikojen ylistetyimpiä fantasiakirjasarjoja. Sittemmin kirjasarja on kääntynyt myös Game of Thrones -televisiosarjaksi, jonka ensimmäinen tuotantokausi on nähty myös Suomessa.

Kiitelty ja kehuttu saaga on luonut pohjan myös Game of Thrones -nimellä julkaistavalle roolipelille. Peli puolestaan on tehty yhteistyössä sekä itse kirjailijan että televisiosarjan luoneen HBO-yhtiön kanssa.

Tarina kertoo kahden erilaisen hahmon seikkailuista. Mors on valan vannonut Yövartion jäsen, kun taas Alester on maanpaosta Westerosiin palannut punainen pappi. Ajallisesti tapahtumat sijoittuvat kuningas Robert Baratheonin Kouran kuoleman jälkeiseen aikaan. Mors ja Alester ajautuvat kumpainenkin tapahtumaketjuihin, jotka tempaisevat heidät mukaansa osaksi suurempaa seikkailua ja monisyistä juonittelua.

Nyt teidän jäsenien on käytettävä mielikuvitusta ja piirrettävä yksinkertaisesti ratkaisu alla olevan kuvan tilanteeseen. Voitte muokata kuvaa, lisätä tai piirtää siihen jotain – tai mitä vain keksitte. Alkuperäinen kuva pitää olla kuitenkin pohjana kaikelle mitä teette.
Kilpailun tuomaristo valitsee kaikkien vastausten joukosta finalistit, joiden joukosta arvotaan voittaja. Livegamers varaa oikeuden sääntöjen ja aikaulujen muutoksiin sekä mauttomien tai muuten sopimattomien kuvien hylkäämiseen.

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

GameofThronesSkaba

Suurin osa tämän varmasti jo tietääkin, mutta ei vara venettä kaada: Kuvapohjan saa tallennettua esimerkiksi siten, että vie hiiren osoittimen kuvan päälle ja sen jälkeen klikkaa hiiren oikealla nappulalla ja painaa ”Tallenna kuva nimellä”.

Kilpailun vastausaika päättyy 24. kesäkuuta. Tallenna tuotoksesi johonkin netin kuvapalveluista ja lähetä linkki kuvaan iletzulle pikaviestinä otsikolla ”Game of Thrones -kilpailu”.

Huomioithan, että peli on kielletty alle 18-vuotiailta, ja näin ollen vain täysi-ikäiset saavat osallistua kilpailuun. Kilpailun sponsorina toimii Pan Vision.