Kehittäjä paljasti Bioshockista löytymättömän salaisuuden

Kirjoittanut: Livegamers

08.01.2018

Peleihin on usein piilotettu pieniä salaisuuksia pelaajien löydettäväksi. Näistä osa löytyy helposti, osaa taas ei välttämättä löydetä koskaan. Näistä jälkimmäiseen kuuluu myös ensimmäinen Bioshock, josta on nyt kymmenvuotispäivän kunniaksi paljastettu yksi uusi salaisuus, jota ei kenenkään tiedetä vielä löytäneen.
Yllätyksen paljastuminen on ollut vähintäänkin hämmentävää, sillä kun 4chan-keskustelupaljastalla juteltiin Bioshockista, tuli paikalle käyttäjä, joka väitti työskennelleen Bioshock 2:n parissa. Kun häneltä pyydettiin asiaan todisteita, kertoi hän seuraavaa:

”Kun ensimmäisessä Bioshockissa lähestyt kohtausta, jossa tapaat Ryanin ensimmäistä kertaa, käytä Incinerate-kykyä pudottaaksesi terveyspisteesi niin, että jäljelle jää vain yksi. Kun menet alueelle, jossa välivideo alkaa, käytä kykyä maahan ja kävele alueelle, jolloin kuolet heti välivideon alkaessa. Synnyt uudelleen Vita Chamberiin, mutta kartan ulkopuolelle. Laita asetuksista Art Captions päälle ja näet viestin, jonka mukaan Paul Hellquist ei tee työtään. Kukaan ei ole vielä löytäny tätä, tai ainakaan tuonut asiaa julki, vaikka salaisuus on jokaisessa versiossa kyseisestä pelistä. Nauttikaa.”

Ja kuinkas ollakaan, sehän toimi!