Kehittäjä pitää ovia auki Just Cause 3:n moninpelille

Kirjoittanut: Livegamers

12.11.2015

Avalanche Studiosin kehittämä avoimen maailman toimintapläjäys Just Cause 3 tulee keskittymään yksinpeliin, mutta studio ei näe moninpelin saapumista peliin mahdottomana. Peliohjaaja Roland Lesterlin kertoo GameSpotin haastattelussa, että studio on työskennellyt moninpelin parissa ja yrittänyt saada sitä mukaan julkaisuun.
”Keskustelimme siitä paljon. Modaajayhteisö jopa loi moninpelimodin Just Cause 2:een ja se oli superhauskaa ja todella cool samalla tapaa kuin pelin avoin maailma. Se yllätti monet ihmiset sillä, että konsolit ylipäätänsä olivat kykeneväisiä pyörittämään sitä. Halusimme luoda sen saman kokemuksen päivitetyillä fysiikoilla, pelaajamekaniikoilla ja keskittyä ensisijaisesti pääpelaajaan”, Lesterlin kertoo.

”Tajusimme, että moni pelaaja rakasti pelivideoiden jakamista tekemisistään. Halusimmekin keskittyä siihen. Haasteet, ghost mode leaderboardeineen, kavereiden haastaminen ja niin edelleen. PS4 Share, Xboxin jakamistyökalu ja Steamin katselumoodi ovat kuin luotuja Just Causeen. Tämä ei tarkoita ettemmekö ajattelisi mitä voisimme tulevaisuudessa tehdä moninpelin suhteen, mutta halusimme keskittää kaiken energiamme ensin yksin pelattavaan hiekkalaatikkoon.”

Aiemmin tänä vuonna Avalanche kiusoitteli mahdollisella Just Cause 3:n moninpelillä, mutta studiolta tarkennettiin heti ettei ominaisuus tule näkemään päivänvaloa ainakaan pelin julkaisussa.

Just Cause 3 julkaistaan 1. joulukuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.