Kickstarter-kampanjassa kerätään rahoitusta Outlast-vaippoihin

Kirjoittanut: Livegamers

02.12.2016

Outlast kehittänyt Red Barrels on käynnistänyt Kickstarter-kampanjan, jonka tarkoitus on tuoda markkinoille pelivaipat tulevaa Outlast 2:ta varten.
Vaipat, jotka kantavat nimeä Underscares, ovat oikeat, mustat vaipat, jollaiset voi ostaa noin neljänkymmenen euron hintaan. Kuulostaa kalliilta, mutta mukana tulee myös PC-versio Outlast 2:sta. Voit myös ostaa viidellä eurolla ohjeet, kuinka luoda omat Outlast-vaipat.

Red Barrels vakuuttaa, että vaipat ovat 100%:sti aito, fyysinen tuote, eikä mikään joukkorahastuskampanja Outlast 2:ta varten, joka on jo saanut oman rahoituksensa ensimmäisen Outlastin takia.

”Kyseessä on keräilijöille hyvä kohde, sillä moni pelaaja kertoo lähes kakkineen housuunsa pelatessaan Outlastia. Nyt heidän ei tarvitse varoa likaavansa housujaan tai sohvaansa, sillä kun olet peloissasi, kakkosesta housussa voi tulla helposti ykkösongelma.”-Red Barrelsilta kerrotaan.

Kampanja on kerännyt varoja jo kymmenen tuhannen dollarin edestä ja tarkoitus olisi saada kasaan kolmenkymmenen tuhannen euron potti. Nyt onkin hyvä aika tehdä joululahjaostoksia ja ostaa jollekulle tärkeälle Outlast, sekä vaipat.