Kilpailu: Livegamers goes Motegi

Kirjoittanut: Livegamers

05.11.2011

Livegamers järjestää kilpailun, jossa kaikilla Forza Motorsport 4 -pelin sekä Gold-tilin omaavilla jäsenillämme on mahdollisuus voittaa Forza-lippis sekä muita Microsoft-aiheisia palkintoja.
Ohessa ohjeet kilpailuun osallistumiselle:

4.11. vaihtuivat uudet Rivals-pelimuodot Forza Motorsport 4:n palvelimilla joten päätimme käynnistää kevyen kilpailun Livegamersin forzaajille.

Tavoitteena on kellottaa mahdollisimman nopea kierros, radalla samaan aikaan olevia hitaampia ajoneuvoja väistellen. Voittaja on nopeimman puhtaan (certified) kierroksen ajanut.

Kisa löytyy pelin valikosta, kohdasta Community > Rivals > Community Monthly > Motegi Track Day

Rata: Twin Ring Motegi
Ajoneuvo: Mikä tahansa A-luokan auto japanilaiselta valmistajalta. Auton viritys ja säätö sallittu.

Kisan alkamisajankohta on maanantai 7.11. klo 00:01 ja se päättyy maanantaina 21.11. klo 24:00. Sitä ennen ja sen jälkeen ajettuja aikoja ei oteta tuloksissa huomioon. Harjoitella kyllä saa vapaasti ennen sitäkin.

Osallistuminen on avoin kaikille Livegamersin käyttäjille ja edellyttää Xbox Liven kultajäsenyyttä sekä ilmoittautumista http://www.livegamers.fi/forums/topic/965-forza-motorsport-4-livegamers-goes-motegi viestiketjuun. Ilmoittautuessasi mainitse sekä LG-käyttäjätunnuksesi että gamertagisi.

Palkinnot: voittajalle unicorn-auto ja Forza-lippis. Toiselle ja kolmannelle luvassa Microsoft-aiheisia palkintoja.

Onnekasta ajelua!