Kinect saapuu Linnanmäelle

Kirjoittanut: Livegamers

27.04.2011

Maailman nopeimmin myynyt viihde-elektroniikkalaite, Xbox 360:n Kinect, saapuu Linnanmäen huvipuistoon. Ihmisen koko vartalon liikkeet, kasvot ja jopa puheen tunnistavalle Kinectille avataan Helsingin Linnanmäellä 30.4. maksuton alue.
Kinect-alue sisältää seitsemän pelipistettä. Pelien kirjo on laaja; Kinect Adventures vie pelaajat seikkailuun eksoottisiin maisemiin, koskenlaskuun ja viidakkoon, palkintoja voittanut Dance Central -tanssipeli pistää lanteet liikkumaan, Kinect Sportsissa pääsee testaamaan taitojaan useissa eri urheilulajeissa ja Kinect Joy Ride yhdistää klassisen kartingin täysin uudenlaiseen pelaamiseen. Tulevan kesäkauden aikana päästään kokemaan niin tämän hetken suosikkipelejä kuin tulevia hittejä. Kesän aikana alueella järjestetään myös tapahtumia ja kilpailuja.

Kinect-liiketunnistinta on tähän päivään mennessä myyty 10 miljoonaa kappaletta. Laite on myös virallisesti nimetty Guinness World Recordsiin kaikkien aikojen nopeimmin myyneeksi kuluttajaelektroniikka-tuotteeksi, kun sensoria myytiin kahdeksan miljoonaa kappaletta ensimmäisen 60 päivän aikana. Kinect on niittänyt mainetta myös Suomessa, sillä se valittiin Vuoden Liikuntatuotteeksi viime vuoden puolella.

Lähde: Lehdistötiedote