Kinect starttaa marraskuussa 18 pelin voimin

Kirjoittanut: Livegamers

18.10.2010

Xbox 360:n Kinect-sensorin lanseerauksen aikaan liikkeentunnistusta tukevia pelejä on tarjolla 18 kappaletta. Pelien julkaisu ajoittuu marras-joulukuu-akselille, ja liikkeelle lähdetään ”jokaiselle jotakin” -taktiikalla.
Kinectiä tukevia pelejä on kehittänyt monet peliteollisuuden huippunimet. Alla olevassa listassa ensimmäiset Kinect-pelit julkaisupäivineen ja tietoineen.

Koko perheen pelit:

Peli: Kinect Adventures
Kehittäjä/julkaisija: Good Science Studio/Microsoft Game Studios
Kuvaus: Jokaisen Kinect-sensorin mukaan pakattava seikkailupeli vie pelaajan kymmeniin eksoottisiin paikkoihin. Pelaajan tulee omaa kehoaan käyttäen suoriutua erilaisista esteradoista.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Kinectimals
Kehittäjä/julkaisija: Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios
Kuvaus: Jos äiti ja isä eivät halua perheeseen oikeaa karvaturria, on Kinectimals sopiva lemmikkivaihtoehto. Kinect-sensoria hyväksi käyttäen pelaaja voi telmiä valitsemansa lemmikin kanssa ja luoda eläimen kanssa kestävän suhteen. Pelistä julkaistaan myös Collectors Edition.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 The Videogame
Kehittäjä/julkaisija: Electronic Arts/EA Bright Light
Kuvaus: Toiminnantäyteinen seikkailupeli Harry Potterin ja kumppaneiden seurassa.
Julkaisupäivä: 19. marraskuuta

Peli: Game Party™: In Motion
Kehittäjä/julkaisija: Warner Bros. Interactive
Kuvaus: Game Party: In Motion sisältää 16 minipeliä. Urheilupuolelta mukana on muun muassa koripalloa ja tikanheittoa. Kilpailla voi myös oluthanan käsittelyssä tai pöytäkiekossa.
Julkaisupäivä: 26. marraskuuta

Fitness-pelit:

Peli: Dance Central
Kehittäjä/julkaisija: MTV Games/Harmonix
Kuvaus: Rock Bandin kehittäjät jatkavat musiikkipelien kehityksen suunnannäyttäjinä. Kinectin myötä Dance Central on ensimmäinen tanssipeli ikinä, jossa ei käytetä minkäänlaista peliohjainta. Pelin avulla kuka tahansa voi kehittyä kankeasta keikkujasta parkettien partaveitseksi.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Your Shape™: Fitness Evolved
Kehittäjä/julkaisija: Ubisoft
Kuvaus: Vatsa sisään ja rinta ulos. Kun ryhti on ensin saatu kuntoon, siirrytään kunnon harjoituksiin. Virtuaalisena personal trainerina toimiva peli lupaa varmaa kunnonkohotusta.
Julkaisupäivä: 11. marraskuuta

Peli: EA SPORTS Active 2
Kehittäjä/julkaisija: EA SPORTS
Kuvaus: Electronic Artsin kuntoilupelin paketissa tulee mukana sykemittari. Omaa etenemistään voi seurata, ja itsetunnon kasvaessa oikealle tasolle, omat tuloksensa voi myös jakaa yhteisön kanssa.
Julkaisupäivä: 19. marraskuuta

Peli: Zumba Fitness®
Kehittäjä/julkaisija: Majesco
Kuvaus: Let´s Zumba! on varmasti kaikille tähän mennessä jo tuttu lause. Kinectin avulla pääsee joraamaan tunnettujen Zumba-ohjaajien ja latinomusiikin kanssa.
Julkaisupäivä: 26. marraskuuta

Peli: Get Fit With Mel B
Kehittäjä/julkaisija: Black Bean Games/Lightning Fish
Kuvaus: Spice Girlsistä tutun Mel B:n ja Fitness Firstin kanssa yhteistyössä kehitetty peli. Tarjolla on lähes 200 kuntoilumuotoa aerobicista kuntonyrkkeilyyn.
Julkaisupäivä: 25. marraskuuta

Peli: DanceEvolution
Kehittäjä/julkaisija: Konami
Kuvaus: Moninpelillä varustettu tanssipeli tuo klubifiiliksen olohuoneeseen. Kenelläkään ei ole enää syytä poistua kotoaan – edes viikonloppuna.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Dance Paradise
Kehittäjä/julkaisija: Mindscape/Smackdown Productions
Kuvaus: Dance Paradise tarjoaa olohuoneen bilehirmuille rutkasti valinnanvaraa monivivahteisen musiikkivalikoimansa vuoksi. Mukana on 40 esiintyjää ympäri maailmaa. Co-op vai kilpailutila? Valinta on sinun.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Urheilupelit:

Peli: Kinect Sports
Kehittäjä/julkaisija: Rare/Microsoft Game Studios
Kuvaus: Kinect Sportsissa voi mitellä kuudessa urheilulajissa: jalkapallo, rantalentis, yleisurheilu, nyrkkeily, keilailu ja pöytätennis.
Eksklusiivisena ominaisuutena Team Vs. Team -pelimuoto.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: MotionSports
Kehittäjä/julkaisija: Ubisoft
Kuvaus: MotionSportsissa voit viilettää vuorenrinnettä alas Super G-pujottelussa tai laukoa rankkarin futisminipelissä. Peli tarjoaa yhteensä 40 minipeliä ja reaaliaikaisen selostuksen.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Sports Island Freedom
Kehittäjä/julkaisija: Konami/Hudson Soft
Kuvaus: Kilpaile kymmenessä urheilulajissa: tenniksessä, nyrkkeilyssä, jousiammunnassa, paint ballissa, rantalentiksessä, polttopallossa, kendossa, kumparelaskussa, lumilautailussa ja rusettiluistelussa.
Julkaisupäivä: 25. marraskuuta

Toiminta- ja ajopelit:

Peli: Kinect Joy Ride
Kehittäjä/julkaisija: Big Park/Microsoft Game Studios
Kuvaus: Oletko koskaan ajanut autoa ilman käsiä? Kinect Joy Ridessa ohjaimen voi heittää nurkkaan pölyttymään ja ohjata autoa heilumalla kameran edessä. Hurjastella voi joko yksin tai enimmillään kahdeksan kaverin kanssa Xbox Liven välityksellä.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: Fighters Uncaged
Kehittäjä/julkaisija: Ubisoft
Kuvaus: Fighters Uncaged on ainoa Kinectin julkaisun aikana tarjolla oleva tappelupeli. Pelissä voi osallistua laittomiin katutappeluturnauksiin. Pyssyt ja teräaseet ovat mittelöissä kiellettyjä, ainoa ase on pelaajan oma vartalo.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: CROSSBOARD 7
Kehittäjä/julkaisija: Konami
Kuvaus: Kovavauhtinen skeittailupeli tarjoaa seitsemän erilaista pelimuotoa ja saman määrän ympäristöjä.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Peli: SONIC FREE RIDERS
Kehittäjä/julkaisija: Sega
Kuvaus: Pelialan vanha siili Sonic elää edelleen ja on ajan hermolla. Ensimmäistä kertaa ikinä sinistä siiliä ja kumppaneita voi ohjata oman vartalonsa liikkeillä. Luvassa huimaavaa vauhtia ja tiukkoja kilpailuja.
Julkaisupäivä: 10. marraskuuta

Kinect-sensori julkaistaan 10. marraskuuta. Laitteen voi ostaa omana pakettinaan tai Xbox 360 -bundlena. Bundle-paketin suositushinta on 329 euroa ja se sisältää neljän gigatavun muistilla varustetun Xbox 360 -konsolin, Kinect-sensorin ja Kinect Adventures -pelin. Pelkän sensorin ja Kinect Adventures -pelin sisältävän paketin hinta on 169 euroa.

Lisätietoja Kinectistä ja laitteelle julkaistavista peleistä saat Xbox.comista ja Kinectin Facebook-sivulta

Lähde: Lehdistötiedote