Kingdom Heartsit saapuvat PS4:lle ensi vuonna

Kirjoittanut: Livegamers

29.10.2016

Vuosi 2017 tulee olemaan sinulle kova juttu, mikäli olet Kingdom Hearts-pelien fani, sillä Square Enix ilmoitti jokaisen sarjan pelin saapuvan PlayStation 4:lle ensi vuoden puolella.
Kingdom Hearts 1.5 ja 2.5 Remixit saapuvat maaliskuun 31. päivä, kun taas Kingdom Hearts 2.8 saapuu jo tammikuussa. Koska pelien numerointi on niin sekavaa, saanen selventää asiaa hieman:

Kingdom Hearts 1.5: PlayStation 3:lle alunperin remasteroitu versio alkuperäisestä pelistä, joka myös sisältää Kingdom Hearts: Chain of Memoriesin sekä elokuvaversioksi väännetyn Kingdom Hearts 358/2 Daysin (joka on alunperin Nintendo DS:n peli).

Kingdom Hearts 2.5: Kingdom Hearts 2:n remasterointi PlayStation 3:lle, mutta sisältää myös PSP:n Kingdom Hearts: Birth By Sleepin, sekä elokuvaversioksi käännetyn Codedin, joka on alunperin mobiilipeli.

Kingdom Hearts 2.8: Remasterointi Nintendo 3DS:n Kingdom Hearts: Dream Drop Distancesta, sekä elokuvaversio nettiselainpeli Kingdom Hearts: Unchained X:stä. Mukaan tulee myös Kingdom Hearts 0.2: Birt By Sleep-A Fragmantery Passage, joka on Birth By Sleepin lisäosa. Lisäosa pyörii Kingdom Hearts 3:n moottorilla ja on samalla myös eräänlainen demoversio kyseisestä moottorista ennen Kingdom Hearts 3:n julkaisua.

Kingdom Hearts 3 sen sijaan on täysin uusi sarjan peli, joka myös saapuu ensi vuonna. Tarkempia julkaisupäiviä pelistä ei vielä ole julkaistu.