Kingdom Under Fire: The Crusaders -infoa

Kirjoittanut: Livegamers

19.06.2004

Tästä Phantagram Entertainmentin kehittämästä toimintapelistä on ilmestynyt lisätietoja IGN.comin ennakkokatsauksen muodossa.
Kingdom Under Fire julkaistiin samannimisenä strategia-pelinä PC:lle muutama vuosi takaperin. Xboxin versio KUF:ista ei tule kuitenkaan olemaan puhdas RTS-peli (Real Time Strategy). Tällä kertaa keskitytään toimintaan, jonka lomassa komennetaan joukkoja. Mitään laajamittaista taktikointia peliin tuskin tulee, sillä kun taistelu alkaa, syöstään pelaaja sen keskelle sotapäälikön hahmossa.

KUF tulee sisältämään yksinpelin puolella neljä erilaista sotapäälikköä, joista jokaisella on oma juonensa. Yksinpeli tulee olemaan massiivinen: yli 100 tehtävää, yli 30 erilaista yksikköä omine heikkouksineen ja vahvuuksineen, sekä noin 60 erilaista karttaa. Ja kun vielä otetaan huomioon neljän sotapäälikön erilaiset juonet, niin pelissä luulisi olevan pelattavaa joksikin aikaa.

KUF näyttää vakuuttavalta, toiminnan tiimellyksessä ruudulla voi olla yli sata yksikköä lähes tauottomassa taistelussa. Yksinpelissä pelaajan harteilla tulee olemaan joukkojensa kasaaminen, harjoittaminen ja taktiikoiden valitseminen. Joukot ja pelaajan hahmo saavuttavat taisteluiden jälkeen myös kokemuspisteitä, joilla voi ostaa uusia liikkeitä. Peli tulee myös sisältämään realistiset sääefektit ja vuorokauden ajat, joten taistelut voivat jatkua aamusta iltaan.

Massiivisen yksinpelin lisäksi Kingdom Under Firessä tulee olemaan täysi Live-tuki. Pelimuotoja ei ole virallisesti vahvistettu, mutta luultavasti odotettavissa on versus ja co-op -toimintaa. Peliin on vahvistettu tulevan mahdollisuus ladata Liven kautta hahmoja, aseita, esineitä sekä tehtäviä. Myös scoreboardit on tulossa.

Peli ilmestyy loppuvuodesta ainakin Yhdysvalloissa, Euroopan osalta julkaisupäivää ei ole kerrottu.

Kuvia ja videoita tarjoaa XboxIGN.