Kingdoms of Amalur: Reckoningin demo ensi tiistaina

Kirjoittanut: Livegamers

12.01.2012

38 Studios julkisti Kingdoms of Amalur: Reckoning -pelin demon ja Mass Effect 3 -bonuksen.
Electronic Arts ja 38 Studios julkistivat tuovansa pelattavan demon Kingdoms of Amalur: Reckoning -pelistä 17.1.2012 Xbox 360, PlayStation 3 ja PC-alustoille. Demo tarjoaa pelaajille esimakua Amalurin maailmasta – ja sen pelaaminen avaa myös pelinsisäisiä erikoistavaroita sekä Reckoning- että Mass Effect 3 -peliin.

Pelaamalla Kingdoms of Amalur: Reckoning -demoa pelaajat voivat avata kaksi Todd McFarlanen suunnittelemaa erityispalkintoa Mass Effect 3 -peliin, joka julkaistaan 8. maaliskuuta 2012.

· Reckoner Knight Armor

· Chakram Launcher (vaatii demon läpipeluun ja lopputrailerin katsomisen)

Pelaamalla Mass Effect 3 -demoa pelaajat voivat avata seuraavat tavarat Reckoning -peliin, joka julkaistaan 9. helmikuuta 2012:

· N7-varusteet: Kypärä, rintapanssari, käsineet, reisi- ja säärisuojat

· Omni-blade tikarit

Kingdoms of Amalur: Reckoning -demo sisältää pelin johdannon, joka mahdollistaa pelin Tutorial Moodin pelaamisen ja tutustumisen osaan pelin maailmasta. Perustaidot opittuaan pelaajat voivat tutkia Amalurin maailmaa 45 minuutin ajan ja aloittaa oman hahmonsa tarinan pelaamisen.

Yllä olevien Mass Effect 3 -tavaroiden lisäksi Reckoning-demoa pelaavat saavat lisäksi käyttöönsä:

· Twist of Fate –kortin: Tämä kortti tehostaa pelaajan vastustuskykyä jäävoimille ja se avautuu heti kun Reckoning-demo aktivoidaan Origin-tilillä.

· Twinned Souls Chakram: Uniikki ase, joka aiheuttaa tuhoa vastustajissa samalla kun se boostaa pelaajan terveyttä ja manaa.

· Infernal-kypärä: Avautuu Reckoning Tutorial Moodin jälkeen parantaen pelaajan vastustuskykyä tulelle.

Lähde: Lehdistötiedote