Kingdoms of Amalurille julkaisupäivä

Kirjoittanut: Livegamers

17.08.2011

Electronic Arts ja 38 Studios kertoivat Kingdoms of Amalur: Reckoning -rooliseikkailupelinsä julkaisun tapahtuvan 9. helmikuuta 2012.
Kingdoms of Amalur: Reckoning on avoimen maailman roolipeli, jonka tapahtumat sijoittuvat Amaluriin – uuteen mystiseen ja taianomaiseen fantasiamaailmaan. Pelin taustalla vaikuttavat muun muassa kirjailija R.A. Salvatore ja taiteilija Todd McFarlane. Pelin kehitystä ohjaa Ken Rolston, joka on toiminut johtavana suunnittelijana esimerkiksi Elder Scrolls IV: Oblivion -pelissä.

“Reckoning on vasta alkua Amalurin syvälle ja massiiviselle tarinalle. Työstämme peliä yhdessä pelialan suurimpien visionistien kanssa. Todd McFarlane lainaa omaa ammattitaitoaan pelin huikean taide- ja taistelutyylin kehittämiseen, R.A. Salvatore on luonut pelimaailman historian ja kulttuurin ja Ken Rolston huolehtii RPG-fanien rakastamasta pelijärjestelmästä. Reckoningistä on kehittynyt jotain aivan suurenmoista, ja se on jo ylittänyt kaikki villeimmätkin kuvitelmani – tuskin maltan odottaa, että saamme sen maailmalle!”, kertoo 38 Studiosin johtaja Curt Schilling.

Pelin alustoina toimivat Xbox 360, PS3 ja PC.

Lähde: Lehdistötiedote