Kitarasankari Kolmosen saavutukset ja demo

Kirjoittanut: Livegamers

28.08.2007

Xbox 360 -pelien saavutuksiin keskittynyt sivusto, Xbox360Achievements.org, on kaivanut Neversoftin kehittämän Guitar Hero III: Legends of Rockin saavutukset kaikkien nähtäville. Saavutuksia on yhteensä 59 ja ne tarjoavat avaajalleen täydet 1000 gamerscorea.
Neversoftin saavutusnikkarit ovat laittaneet normaalien saavutusten joukkoon muutaman perin erikoisen gamerscoren lähteen. Tällä kertaa he ovat päättäneet antaa pojoja jopa heitä vastaan pelaamisesta, eli jos pelaaja pääsee kepittämään kilpaa jotain Guitar Hero III:n kehittäjistä vastaan, ansaitsee hän siitä saavutuksen nimeltään ”Meet Your Maker”. Toinen myös erittäin haasteellinen – ja samalla mielenkiintoinen saavutus – on normaalilla padiohjaimella Career-pelimuodon läpipelaaminen. Tälle saavutukselle on annettu fiksusti nimeksi ”Buy a Guitar Already”. Täyden saavutuslistan löydät täältä.

Neversoftin tiedottajat ovat lisäksi kertoneet, että heidän uusi Tony Hawk’s Proving Ground –skeittipeli tulee sisältämään GH3:n demon. Demo puolestaan sisältää seuraavat musiikkikappaleet, joista lihavoidut ovat alkuperäisiä versioita:

Lay Down – Priestess
Even Flow – Pearl Jam
The Metal – Tenacious D
Hit Me with your Best Shot – Pat Benatar
Rock You like a Hurricane – Scorpions