Kitarasankarin kuulumisia

Kirjoittanut: Livegamers

23.01.2007

Odotetun Guitar Hero 2:n julkaisun lähestyessä pelistä tihkuu lisätietoja. GameSpyn tekemässä ennakkokatsauksessa kerrotaan, että Liven välityksellä pelattavaa yhteistyöpelimuotoa ja moninpeliä odottaneet joutuvat pettymään – kaverin kanssa kitaraa voi vinguttaa ainoastaan saman katon alla.
Tunnelin päässä on silti valoa, koska Red Octane on kertonut, että myöhempi päivitys on mahdollinen, mutta silloinkin lisätään todennäköisesti vain pro-tourney-pelimuoto, jossa pelaajat pelaavat kisaillen paremmasta tuloksesta konetta vastaan. Red Octanen edustajan mukaan co-opin vaatima pelaajien välisen ajoituksen tarkkuus on vaikea toteuttaa internetin välityksellä. Peli tulee myös tarjoamaan Xbox Live Leaderboardit.

Viime viikolla tihkui myös tietoa, että seuraavan Guitar Hero -sarjan pelin tulee kehittämään skeittipeleistään tunnettu Neversoft. Music Televisionin taannoin ostama Harmonix siirtyy ”suurempiin ja haastavampiin projekteihin”, eli Red Octanen ja Harmonixin pitkään jatkunut yhteistyö päättyy Guitar Hero -pelien parissa.

Red Octanen omistava Activision taas on rekisteröinyt itselleen tuotenimiä. Yhtiö hankki ”Guitar Villain”– ja ”Drum Villain” -nimet Red Octanen jo omistamien ”Drum Hero”– sekä ”Keyboard Hero” -nimien lisäksi. Tämän innostuksen voi tulkita johtuvan joko uusien pelisarjojen kehittelystä, tai yhtiöt haluavat vain suojautua uusia kilpailijoitaan vastaan.

Lähteet: TeamXbox, Gamesradar, GameSpy