Koe Livegamers-kiertueen huipennus viikonloppuna

Kirjoittanut: Livegamers

12.06.2015

Livegamersin FIFA 15 ja NHL 15 -kiertue huipentuu tulevana viikonloppuna Helsingin Jätkäsaaressa, kun Livegamers-kiertueen finalistit ottavat toisistaan mittaa Buzassa. Finaaliturnaus on jaettu kahdelle päivälle, lauantaina 13. kesäkuuta selvitetään kiertueen änäriturnaus ja päivää myöhemmin on jaossa virtuaaliviheriöiden herruus. Tule mukaan osoitteeseen Tyynenmerenkatu 7 jännittämään huikeita finaalimatseja yhdessä pelaajien, muiden katsojien ja Livegamersin henkilökunnan kanssa!
NHL 15 -lopputurnaus starttaa lauantaina klo 15:00, sunnuntaina FIFA 15 -loppupelit potkaistaan käyntiin klo 14:00.

Mikäli et kuitenkaan jostain syystä pääse paikan päälle Helsingin Jätkäsaareen finaalipelejä jännäämään, niin voit seurata matseja myös kotisohvalta käsin! Livegamers ylläpitää paikan päältä käsin reaaliaikaista tulosseurantaa jokaisesta ottelusta ja tämän lisäksi striimaa virallisella Twitch-kanavallaan jokaiselta pelikierrokselta yhtä ottelua suorana. Tiedotamme suorien lähetysten aikatauluista sekä muista lisätiedoista myöhemmin lisää.

Yhdessä PlayStationin ja Jimm´sin kanssa järjestettävässä turnauksessa on haettu Suomen parhaita virtuaalifutaajia ja kaukaloiden mestareita sekä offline- että online-turnausten muodossa. Kiertue on kiertänyt Suomea pitkin alkukesää ja lisäksi Livegamers järjesti ikärajattoman online-karsintaturnauksen.