Kojiman Death Stranding ei omaa vielä edes juonta

Kirjoittanut: Livegamers

25.07.2016

Hideo Kojiman seuraavaa peliä saadaan odottaa vielä pitkän aikaa. Death Stranding ei ole vielä varsinaisesti edes kehitysvaiheessa, joten toistaiseksi pelistä ei voida vielä sanoa mitään varmaa.
Yhdysvaltain San Diegossa meneillään olevassa ComicCon-tapahtumassa mukana ollut Kojima kertoi pelin tilanteesta pitkästi. Pääpiirteittäin Kojima kuitenkin paljastaa, ettei pelillä ole vielä edes juonta tai käsikirjoitusta. E3-tapahtumassa paljastettu teasertraileri oli tehty ainoastaan kiusoittelua varten eikä pätkällä nähty materiaali edusta peliä. Päinvastoin, Kojima kertoo, ettei edes pelimoottoria ole vielä päätetty.

Kojiman mukaan meneillään on testivaihe, jossa tiimi voi pähkäillä, mitä peliin voi tehdä. Esimerkkinä Kojima mainitsee kohtauksen, jollaisia testejä heidän on tehtävä. Kojima korostaa, ettei tällaista kohtausta pelissä kuitenkaan ole.

”Tsunami iskee ja pyyhkii kokonaisen kaupungin pois. Pyrin tutkimaan, kuinka ison tsunamin voin teknisesti tehdä ja kuinka ison kaupungin voin tehdä, jonka tsunami pyyhkii. Tällaisia testejä meidän on ensin tehtävä, jotta voimme harkita joitain kohtauksia.”

Death Stranding -peliä on siis turha odottaa vielä muutamaan vuoteen.