Kolarointia kauppapaikalle

Kirjoittanut: Livegamers

21.09.2011

Criterion Games ja Electronics Arts Inc. julkistivat odotetun Burnout CRASH! –pelin saapuvan kauppapaikalle keskiviikkona 21. syyskuuta. Pelaajat voivat ostaa pelin 800 Microsoft-pisteellä. Peli tarjoaa tuntikausia hupia rakastetun autopelin parissa.

Burnout CRASH! uudistaa fanien suosiman crash-moodin tarjoten helposti lähestyttävää hupia uusille pelaajille sekä pelisarjan vannoutuneille faneille. Kolme pelimuotoa, kuusi uniikkia sijaintia ja 18 kolariristeystä vaativat kaikki erilaisia kykyjä ja strategioita vaurioiden ja pisteiden maksimoimiseksi. Pelaaja voi myös käyttää koko kroppaansa ohjaamiseen hyödyntämällä pelin optiona tulevaa Kinect-ohjausta. Kinect Party Play –moodissa jopa 14 pelaaja voi jakaantua eri joukkueisiin ja käyttää liikkeentunnistusohjausta samalla televisiolla upeiden kolareiden toteuttamiseen.

Burnout CRASH! on yhdistelmä pinball arcade -pelausta, tv-pelishowta ja 80-luvun popmusiikkia. EA:n Autolog–järjestelmää hyödyntäen pelaajat voivat ottaa toisiinsa yhteyttä, verrata saavutuksiaan ja kisata kavereiden kanssa. Mukana on lisäksi täysin uusi Autolog Challenges –toiminto, jonka avulla pelaajat voivat helposti haastaa kaverit mukaan kisaan.

Lisätietoja Burnout CRASH! –pelistä löydät Criterionin kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote