Kolmihenkisen tiimin kehittämä Xing PlayStation 4:lle

Kirjoittanut: Livegamers

26.11.2015

Pelistudio White Lotus Interactive ilmoittaa virallisessa PlayStation blogissa sen kehittämän puzzle-peli Xing: The Land Beyondin saapuvan PlayStation 4:lle ensi vuonna. Ensimmäisestä persoonasta kuvatussa pelissä pelaajan ohjaama päähenkilö on kuollut ja tämän tehtävänä on selvittää kuolemanjälkeisen elämän tarkoitus ja se, kuka hän ylipäätänsä on.
”Tarina kerrotaan ympäristön kautta, jota pelaaja tutkii. Lisäksi pelaaja kohtaa mystisiä viestejä peliä edetessään”, blogissa kerrotaan.

Unreal Engine 4 -pelimoottorilla pyörivää peliä kehittää ainoastaan kolmihenkinen tiimi, joka on blogin mukaan hakenut peliin inspiraatiota muun muassa Portalista, Mystistä, Journeystä ja Zeldasta. Kehittäjät kertovat myös hakeneensa maailmalta näyttäviä paikkoja Googlen avulla. Lisää pelin kehittämisestä voi lukea yhtiön omasta blogista.

Peli julkaistaan myös PC:lle. Pelin kehitystä on voinut tukea joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta. Mikäli on ostanut pelin PC-version, voi sen nyt vaihtaa PlayStation 4 -versioon niin halutessaan. Xingiä on kehitetty vuodesta 2012 alkaen.