Koodinimi: Zephyr ja paljon muuta

Kirjoittanut: Livegamers

07.01.2007

Internetiin eksyneet kuvat Xbox 360:n HDMI-liitännästä ovat sytyttäneet huhujen vyöryn. Ensimmäisenä asiasta uutisoi Engadget, joka myös julkaisi kuvan HDMI-liitännästä ensimmäisenä. Huhun mukaan HDMI:n lisäksi uudessa konsoliversiossa olisi myös täysi 1080p-tuki, 120 gigan kiintolevy ja uusi, viileämpi 65nm-menetelmällä valmistettu prosessori. Uusi konsoliversio kulkee nimellä Zephyr.
Vuodon jälkeen lisäuskottavuutta huhulle antoi toinen kuva, jossa on kuvattuna uuden konsoliversion prototyyppiasteella oleva emolevy. Kuvassa näkyy HDMI-portti sisäpuolelta ja uusi digitaalinen kuvanskaalain.

Microsoft on kieltäytynyt kommentoimasta huhuja sanomalla: ”Olemme nähneet monia tämänkaltaisia muka vuodettuja kuvia Internetissä ja meillä on käytäntö, että emme kommentoi huhu-uutisia.” Huhua ei siis suorin sanoin kumottu ja suurin huhumurskain, Microsoftin työntekijöiden Gamerscoreblog on pysynyt myös hiljaa.

Jos jonkinlaista vahvistusta tälle ja toimituksen blogissa olevalle IPTV-huhulle on tulossa, niin sitä todennäköisimmin voi odottaa huomenna alkavilla Consumer Electronic Show -messuilla.