Korjaa syysturnausten makea sato

Kirjoittanut: Livegamers

26.08.2011

Livegamersissa on tällä hetkellä ilmoittautuminen käynnissä useaan palkinnolliseen turnaukseen.
Forza Motorsport 3 -turnauksen voittaja saa palkinnoksi Microsoftin lahjoittaman Forza Motorsport 4 -pelin. Turnaus sisältää kolme vaihetta: alkusarja, välisarja ja finaali. Jokaisessa ajetaan kolme (3) rataa, ja 2–4 eniten pisteitä saanutta menee jatkoon.

CoD 4 Decerto -turnauksessa otellaan Decerto V2 -säännöillä lukuunottamatta pieniä sääntöpäivityksiä. Activision tarjoaa voittajatiimin neljälle (4) jäsenelle 8.11. ilmestyvän Modern Warfare 3 -pelin.

Warner Bros Interactive sponsoroi Mortal Kombat -turnauksen, jonka voittaja saa seuraavanlaisen paketin itselleen: F.E.A.R. 3 Collector´s Edition, F.E.A.R. 3 t-paita ja Mortal Kombat t-paita.

Activision lahjoittaa myös Call of Duty: Black Ops -turnauksen voittajajoukkueen viidelle (5) jäsenelle Modern Warfare 3 -pelin. Turnaus pelataan monista aikaisemmista turnauksista tutuilla Hardcore Search and Destroy -säännöillä. Totutusta cup-muotoisesta kisailusta poiketen tällä kertaa koitos on double-elimination -luontoinen, eli joukkue voi hävitä yhden ottelun, minkä jälkeen se tipahtaa alempaan ”Loser´s Bracketiin”.

Livegamersissa on avoinna poikkeuksellisesti myös PC-pelistä järjestettävä Starcraft 2 (PC) 1v1 Kickoff -turnaus.

EA:n sponsoroimat NHL 11- ja FIFA 11 -turnaukset ovat parhaillaan käynnissä. NHL 12 – ja FIFA 12 -peleistä järjestetään varmasti turnaukset, kunhan pelit saapuvat kauppojen hyllyille.

Otattehan rohkeasti yhteyttä turnauksen ylläpitäjiin tai kirjoittakaa turnauskeskusteluun, jos ja kun tulee kysyttävää turnauksen kulusta, säännöistä, epäselvyyksiä vastustajan kanssa tai ylipäätään mistä tahansa turnaukseen liittyvästä. Turnauksen ylläpitäjät ja linkki keskusteluun lukevat kunkin turnauksen omalla sivulla.

Pääset selailemaan kaikkia avoimia ja käynnissä olevia turnauksia tästä. Livegamers kiittää yhteistyökumppaneitaan ja toivottaa oikein mukavia ja rehtejä pelejä kaikille!