Kultaa ja platinaa pelimaailmassa

Kirjoittanut: Livegamers

28.10.2011

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry julkisti uusia platina- ja kultalevyyn yltäneitä pelejä.

NHL 12
Electronic Artsin NHL 12 on tämän vuoden ensimmäinen peli, joka on saavuttanut platinalevyyn oikeuttavan 20 000 kappaleen myynnin. NHL 12 on saavuttanut sen lisäksi kahdella alustalla eli PlayStation 3 – ja Xbox 360 -pelikonsoleilla.

”NHL 12 on lyönyt kaikki aiemmat myyntiennätykset. Suomalaisia ei turhaan kutsuta jääkiekkokansaksi!”, laukoo Electronic Artsin myyntijohtaja Niklas Wikblad.

SingStar SuomiSuosikit
Suomenkielisten SingStar-laulupelien voittokulku jatkuu.

SingStar SuomiSuosikit on saavuttanut platinalevyyn oikeuttavan 20 000 kappaleen myynnin PlayStation 3 -pelikonsoleilla ja kultalevyyn oikeuttavan 10 000 kappaleen myynnin PlayStation 2 -alustalla.

”SingStar SuomiSuosikit on upea yhdistelmä tämän päivän hittejä ja hienoja klassikoita. Se on suomenkielisistä SingStar-peleistä biisilistaltaan ehkä kaikkien aikojen paras”, hyräilee PlayStationin kaupallinen johtaja Antero Paljakka.

Battlefield 3
Electronic Artsin Battlefield 3 on vuoden odotetuimpia pelejä ja se näkyy myös myyntiluvuissa. Vaikka peli on julkaistu vasta tällä viikolla, niin se on jo ylittänyt 20 000 pelin platinarajan sekä PC:llä että PlayStation 3:lla ja 10 000 pelin kultarajan Xbox 360:llä.

”Yli 60 alan palkintoa kerännyt Battlefield 3 on tämän syksyn kuumin toimintapeli. Numerot puhuvat puolestaan – kaikki haluavat tämän pelin. Battlefield 3 on selkeä FPS- ja moninpelien kuningas”, hehkuttaa Electronic Artsin myyntijohtaja Niklas Wikblad.

Lähde: Lehdistötiedote