Kummisetä-elokuvat kääntymässä peliksi

Kirjoittanut: Livegamers

02.02.2005

Electronic Arts ilmoitti eilen, että he ovat kehittämässä peliä, joka pohjautuu legendaarisiin Kummisetä (The Godfather) -elokuviin. Peli ei tule olemaan suora käännös elokuvista.
The Godfather -pelissä on tehtävänä hallita rikollista alamaailmaa 1940-luvun New Yorkissa. Pelaaja luo oman hahmonsa, jonka tarina sivuaa elokuvien klassisia tapahtumia ja niiden lomassa tunnettuja hahmoja. The Godfather alkaa sillä, että pelaaja tekee pienempiä keikkoja itsenäisenä rikollisena ja ajan myötä hänet hyväksytään Corleonen mafiaperheeseen.

Electronic Arts on kertonut, että The Godfather tulee olemaan epälineaarinen toimintaseikkailu-peli. Suurta valinnanvapautta on myös mainostettu. Pelin tunnetuille hahmoille lainaavat äänensä mm. James Caan (Sonny Corleone), Robert Duvall (Tom Hagen) ja Marlon Brando (Don Corleone). Brando oli osallistunut pelin kehitykseen ennen kuolemaansa ja tehnyt mm. hahmonsa äänet.

The Godfatheria kehittää EA:n Redwood Shoresin studio (mm. LotR-sarja ja James Bond-sarja). Pelin on lupailtu ilmestyvän tämän vuoden syksyllä Xboxille, PlayStation 2:lle, Sony PSP:lle ja PC:lle.

Teaser Trailer