Kuukauden kertaus: Syyskuu

Kirjoittanut: Livegamers

08.10.2012

Sateinen syyskuu on taakse jäänyttä historiaa, ja onkin jälleen aika katsastaa menneen kuukauden tapahtumat niin pelirintamalla kuin sivustollammekin. Syyskuu oli erityisesti urheilupelien ystäville juhlaa, kun sekä NHL 13 että FIFA 13 saapuivat kauppojen hyllyille. Toiminnan ystävät saivat puolestaan ajanvietettä Borderlands 2:sta.
Virallisia peliarvioita julkaistiin yhteensä kahdeksan kappaletta:

Bordeux:

Transformers: Fall of Cybertron
Mark of the Ninja (Xbox Live Arcade)

DSlay:

Darksiders 2

Kille:

Counter-Strike: Global Offensive (Xbox Live Arcade)
Tekken Tag Tournament 2

pophead:

Damage Inc. Pacific Squadron WWII
Risen 2: Dark Waters

Wessoo:

Madden NFL 13

Syyskuun aikana julkaistiin myös ennakoita ja muita artikkeleita:

Bordeux:

The Walking Dead: Ep. 3 ”Long Road Ahead”

Buum1:

Valokeilassa: Koppinen

DSlay:

Ennakko: Tekken Tag Tournament 2

Jinrai:

Tales of Graces f

Kille:

Ennakkokatsaus NHL 13 -peliin

Tiitu:

Pan Vision Playground 2012

Weezl:

Ensipuraisu: Guild Wars 2

Uusi Halo tekee tuloaan ja tämän kunniaksi Livegamers järjestääkin Halo: Reach Farewell 4v4 -turnauksen. Muita käynnissä olevia turnauksia ovat NHL 13 (6vs6) – Team tournament, NHL 13 (1vs1) – Ice breaker, MW3 – Championship 2012 sekä London 2012 – Livegamersin olympialaiset. Tulossa olevia turnauksia ovat muun muassa Counter-Strike: Global Offensive -turnaus, FIFA 13, 1 vs. 1 ja FIFA 13 -turnaus, 2 vs. 2.

Sivustomme sai kaivatun ominaisuuden takaisin, kun sivuston oma chat avattiin kuun vaihteessa. Palautetta ja muita huomioita chatista voi antaa täällä.

LG järjesti syyskuussa yhdessä 3H Distributionin kanssa Borderlands 2 -kilpailun. Skaba keräsi runsaasti osallistujia ja lopulta voittajaksi selviytyi käyttäjämme Rapsu.

Livegamers on edustettuna marraskuussa järjestettävillä Digiexpo-messuilla. Sivuston henkilökuntaa voit bongata työskentelemässä sekä Electronic Artsin että Microsoftin osastoilla.

Ennen kuin suuntaat takaisin pelien ihmeelliseen maailmaan, niin käväisehän antamassa äänesi FIGMAN Vuoden Pelijournalisti -äänestykseen. Livegamersia äänestyksessä edustaa Ilkka ”Ile” Oksanen, Pasi ”Spesi” Lintusaari sekä Tiia ”Tiitu” Laamanen.

Livegamers toivottaa yhteistyökumppaneilleen sekä käyttäjilleen mukavaa syksyn jatkoa ja pelirikasta lokakuuta. Loppuun vielä ahkerille lukijoille pieni palkinto:

Syyskuussa Livegamers käväisi testaamassa NHL 13 -peliä ennakkoon. Ennakossa haastateltiin kiekkolegenda Jari Kurria. Minkälaiset terveiset Kurri toivotti Livegamersin käyttäjille? Lähetä koko lainaus Spesille yksityisviestillä, jonka otsikko on ´Kurri´. Kaikki oikein vastanneet osallistuvat arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa itselleen joko Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 -t-paita (koot S, M ja L) tai Dead Space -t-paita (koko S).