L.A. Noiren Complete Edition myös konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

21.10.2011

Jo edesmenneen Team Bondin ja Rockstar Gamesin kehittämä L.A. Noire julkaistaan PC:lle ”Complete Editionina”, eli itse pelin lisäksi myös kaikki lisäosat tulee mukana. Eilen Rockstar julkisti tiedon, että paketti julkaistaan myös Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle.Pakettiin siis kuuluu kaikki julkaistut lisätehtävät, eli ”Nicholson Electroplating, ”Reefer Madness”, ”The Consul’s Car”, ”The Naked City” ja ”A Slip of the Tongue”. Lisäksi ”Badge Pursuit” -haaste sekä kaikki julkaistut lisäaseet ja -asut tulee paketin mukana.

L.A. Noire sijoittuu Los Angelesin kaupunkiin, vuoteen 1947. Pelintekijöiden mukaan kaupunki on mallinnettu tarkasti sen mukaan, minkälainen se tuohon aikaan oli. Rauhallisesti etenevässä pelissä seurataan Cole Phelps -nimistä LAPD:n poliisia, joka nousee pelin edetessä urallaan liikennepoliisista rikospaikkatutkijaksi.

Pelin tekemisessä on käytetty motion capture -tekniikkaa, joka mahdollistaa luonnonmukaiset kasvon- ja vartalonliikkeet. Kehonkielen lukeminen onkin erittäin tärkeä osa peliä, sillä rikoksia ratkotaan pitkälti kuulustelemalla epäiltyjä ja todistajia.

L.A. Noire Complete Edition tulee kauppojen hyllyille marraskuun 18. päivä.

Lähde: Lehdistötiedote