L.A. Noiren julkaisupäivä varmistettu – katso uusi traileri

Kirjoittanut: Livegamers

26.01.2011

L.A. Noire -projekti julkistettiin jo vuonna 2005, mutta peliä pykännyt Team Bondi ei ole pitänyt turhaa kiirettä pelin kanssa, vaan se on rauhassa viimeistellyt peliään julkaisukuntoon. Pian pitkä odotus kuitenkin päättyy, sillä Rockstar ilmoitti maanantaina pelin ilmestyvän 20. toukokuuta 2011.
L.A. Noire sijoittuu Los Angelesin kaupunkiin, vuoteen 1947. Pelintekijöiden mukaan kaupunki on mallinnettu tarkasti sen mukaan, minkälainen se tuohon aikaan oli. Rauhallisesti etenevässä pelissä seurataan Cole Phelps -nimistä LAPD:n poliisia, joka nousee pelin edetessä urallaan liikennepoliisista rikospaikkatutkijaksi.

Pelin tekemisessä on käytetty motion capture -tekniikkaa, joka mahdollistaa luonnonmukaiset kasvon- ja vartalonliikkeet. Kehonkielen lukeminen onkin erittäin tärkeä osa peliä, sillä rikoksia ratkotaan pitkälti kuulustelemalla epäiltyjä ja todistajia.

”L.A. Noire on meille täysin uudenlainen haaste,” Ilmoitti Rockstarin Sam Houser. ”Se on jännittävä sekoitus toimintaa ja etsivän työtä ja siksi se uhmaakin genrejen raja-aitoja luomalla uniikin mutta otteessaan pitävän trillerin.”

Viime viikolla vuotanut traileri, josta julkaisupäivähuhut lähtivät alun perin liikkeelle on nyt julkaistu kokonaisuudessaan

L.A. Noire julkaistaan Xbox 360:lle sekä Playstation 3:lle.